29 Απρ 2015

Η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η πρώην βουλευτής, έπειτα από ένα διάλειμμα αρκετών ετών από την υποκριτική για χάρη της πολιτικής, αναλαμβάνει ξανά.... ρόλο ηθοποιού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Άντζελα Γκερέκου πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Τάσος Λέρτας για τη ζωή και το έργο τουΙωάννη Καποδίστρια. Η υφυπουργός Πολιτισμού της κυβέρνησης Σαμαρά, αν και ήταν διστακτική στην αρχή, δέχτηκε την πρόταση να λάβει μέρος στην εν λόγω μεγάλη παραγωγή, καθώς τη συγκίνησαν το θέμα και ο ρόλος που της προτάθηκε.

Το πολυάριθμο καστ θα αποτελούν τουλάχιστον εκατό Έλληνες ηθοποιοί, ενώ μεγάλος θα είναι και ο αριθμός των Ρώσων και Ελβετών που θα συμμετέχουν. Γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Ναύπλιο, Κέρκυρα, Παρίσι, Καλαμάτα, Αίγινα, Ζυρίχη, Αγία Πετρούπολη, καθώς και σε άλλες πόλεις της Ρωσίας και της Ελβετίας, όπου άφησε το στίγμα του ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας.

Η ταινία υπολογίζεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2016, ενώ από ελληνικής πλευράς την παραγωγή έχει αναλάβει η Sound and Picture Ltd.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο