23 Απρ 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΒΕΤΑ ΜΠΕΤΙΝΗ: «Η μάχη μου με το «τέρας» του καρκίνου»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Βέτα Μπετίνη, η ηθοποιός που κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον καλλιτεχνικό χώρο την περίοδο του 80, τη λεγόμενη περίοδο της... βιντεοκασσέτας.

Η ηθοποιός που δίνει σπανίως συνεντεύξεις, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με ειλικρίνια και μεγάλη αλήθεια. Συγκινημένη μίλησε για το πρόβλημα υγείας της, για το γνωστό τραγούδι «Μη γυρίσεις» αλλά και για τη καλή της φίλη Τζέση Παπουτσή που την βοήθησε πολύ τις δύσκολες ώρες που περνούσε με την υγεία της.

Μόλις την υποδέχτηκε ο παρουσιαστής, εκείνη τον αγκάλιασε φανερά συγκινημένη. Aναφέρει χαρακτηριστικά: «Συγκινήθηκα γιατί έχω πολλά χρόνια να βγω, δεν ήθελα να βγω και αν δεν ήσουν Γρηγόρη, δεν θα έβγαινα. Δεν θέλω να κλαίω. Δεν φοβάμαι μην με παρεξηγήσουν, ποιος τους χεζ@@. Σταμάτησα από το θέατρο πριν δέκα χρόνια και έπεσα σε κατάθλιψη. Νόμιζα ότι ήταν κατάθλιψη κι εγώ και το παιδί μου και τους ταλαιπώρησα λίγο. Στο τέλος έγινε πιο βαρύ το επεισόδιο, οπότε ένας υπέροχος γιατρός νευροχειρουργός, αφού έκανα διάφορες εξετάσεις είδε ότι έχω ένα “τέρας” στο κεφάλι μου. Εδώ δεν το αναλάμβαναν γιατί έλεγαν ότι μπορεί να πεθάνω στο χειρουργείο, στην εντατική. Με έστειλαν στη Γερμανία σε έναν καταπληκτικό γιατρό, έκατσα ένα μήνα και μου το αφαίρεσε όλο, έγινα καλά. Είχα τεράστιο όγκο και πάνω στο συναίσθημα».




Η ηθοποιός μίλησε και για την σχέση της με την πολύ καλή της φίλη Τζέση Παπουτσή: «Η Τζέσυ Παπουτσή με βοήθησε πάρα πολύ με τον άντρα της και ακόμα δεν έχουμε συναντηθεί γιατί κλαίμε και οι δύο και δεν μπορούμε να βρεθούμε. Θα ιδωθούμε όμως τώρα, ήρθε η ώρα της. Το χειρουργείο έγινε πριν πέντε μήνες, ακόμα είμαι σε ανάρρωση, αλλά εγώ ήμουν καλά από τον πρώτο μήνα. Το μόνο μου θέμα είναι το πόδι, που δεν έχει πρόβλημα, απλά χρειάζεται κολύμπι και φυσιοθεραπεία».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο