1 Απρ 2015

Μαθητικό Φεστιβάλ με πολλές εκπλήξεις σε Γκράβα και Μαρούσι

Μαθητικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 4-5 Απριλίου στο Θεατράκι το οποίο βρίσκεται στο σχολικό συγκρότημα Γκράβα στα Άνω Πατήσια.

Η εκδήλωση την οποία διοργανώνει η... ΚΝΕ περιλαμβάνει αρκετές ενότητες. Θα υπάρξουν συζητήσεις με περιεχόμενο όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Στο επίκεντρο φυσικά πρόκειται να βρεθεί το μεγάλο ζήτημα το οποίο αφορά την οικονομική πορεία της χώρας μας, οι επιπτώσεις των μνημονίων στους Έλληνες πολίτες, η ανεργία και οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης σε ανθρώπους και οικογένειες που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας.

θα συζητηθούν οι σκέψεις και οι προτάσεις των νέων σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους η χώρα μας μπορεί να βγει από την κρίση και να περάσει και πάλι σε ρυθμούς ανάπτυξης.

σκυτάλη στην εκδήλωση θα πάρουν θεατρικά σκετσάκια και μουσικά συγκροτήματα ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με ένα από τα καλά ονόματα στον χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, τον Πάνο Μουζουράκη. Όσον αφορά τα θεατρικά σκερτσάκια αυτά τα συνθέτουν μαθητές από τα σχολεία που εδρεύουν στην Γκράβα, από το 39ο και 15ο Γυμνάσιο και Λύκειο Κυψέλης και το ΕΠΑΛ Ηφαίστου.

εκδηλώσεις που επίσης διοργανώνει η ΚΝΕ θα γίνουν στο διάστημα 3-4 Απριλίου στο Μαρούσι στην πλατεία ΗΣΑΠ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο