Featured Posts

Μας Αρεσουν

παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

30 Απρ 2015

Άβα Γαλανοπούλου: «Ήρθε η ώρα να μιλήσω. Ζω μια κόλαση»

Η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου ήταν καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και μίλησε ανοιχτά για την ερωτική περιπέτεια που έκανε τη ζωή της να μοιάζει με.... κόλαση. «Ήρθε η ώρα να μιλήσω. Ζω μια κόλαση» είπε χαρακτηριστικά η δημοφιλής ηθοποιός και έκανε τους παρουσιαστές να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Με τρεμάμενη φωνή η ηθοποιός αποκάλυψε την απίστευτη ιστορία που έζησε με τον πρώην σύντροφό της, ενώ εξήγησε τους λόγους που θα βρεθεί αντιμέτωπη μαζί του στα δικαστήρια.

«Το 2011, μετά την οξεία περιτονίτιδα που έπαθα, βγήκα από το νοσοκομείο μετά από 20 μέρες και έμαθα ότι στο τσακ την γλίτωσα και ζούσα. Ζήτησα λοιπόν τα λεφτά μου πίσω, τα οποία τα είχε όλα αυτός ο άνθρωπος, επειδή θα έκανε επενδύσεις που θα μου επέφεραν κάποια κέρδη. Άρχισα επιμόνως να τα ζητάω γιατί ήθελα να τα διαθέσω όπως εγώ νόμιζα. Είναι πολύ σκληρό να δουλεύεις τόσα χρόνια. Δεν θέλω να συγκινηθώ στον αέρα ούτε μου αρέσει η μιζέρια γι΄αυτό και τόσα χρόνια δεν έβγαινα να τα πω».

Τελικά, δύο χρόνια μετά, η Άβα γαλανοπούλου αποφάσισε να διεκδικήσει τα χρήματά της νομικά:

«Το 2013 πήγα σε δικηγόρο για να πάρω τα λεφτά μου πίσω τα οποία ζητούσα από το 2011. Παιδεύτηκα πολύ να πάω σε δικηγόρο γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον ερωτεύτηκα και δεν το παίρνω πίσω και ζήσαμε μαζί. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι δεν με ερωτεύτηκε και πως όλα έγιναν βάσει σχεδίου. Φυσικά έκανα μήνυση εγώ αφού προσπαθήσαμε με τον δικηγόρο για ένα χρόνο και κάτι. Δεν ερχόταν στα ραντεβού, μας έστηνε και δεν ήθελε να τα βρούμε εξωδικαστικά».

«Ότι χθες πήγαμε με τον δικηγόρο μου να παραλάβουμε την μήνυση που μου έκανε για συκοφαντική δυσφήμηση! Στην μήνυσή μου γράφω τα πάντα γιατί πιστεύω στην αλήθεια και στην δικαιοσύνη. Ο λόγος που δεν μιλούσα είναι επειδή ήθελα να προστατεύσω την οικογένεια και τα παιδιά του που δεν έφταιγαν σε τίποτα!»

Όπως εξηγεί, την πάτησε επειδή «μου φαινόταν ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και του εμπιστεύτηκα τα λεφτά μου. Όταν άρχισα να ζητάω χρήματα και αποδείξεις άρχισε να κόβει… λάσπη».

Τότε ήταν που άρχισε ο Γολγοθάς της με τα νοσοκομεία:

«Από εκεί και έπειτα άρχισα να μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία γιατί ο οργανισμός του ανθρώπου αντιδρά. Κατόπιν γράφτηκε κάτι για νευρική ανορεξία, αλλά αυτό προήλθε από όλο αυτό που ζούσα! Για δυο χρόνια βυθίστηκα. Οι δικοί μου με έσωσαν. Δεν περίμενα ποτέ πως θα ερχόταν η μέρα που θα μου φαινόταν βουνό να κάνω ένα βήμα ως την πόρτα για να κατέβω να πάω να πάρω τσιγάρα! Εννοείται πως δεν μπορούσα να δουλέψω. Εννοείται πως κοιμάμαι ελάχιστα ακόμα και πως δεν τρέφομαι καλά αλλά είμαι με βιταμίνες».

Μάλιστα δεν έκρυψε πως δεν είχε θέληση για ζωή.

«Μεγάλη αμαρτία αυτό που θα πω, αλλά δεν ήθελα να ζω. Οι δικοί μου, τα ανίψια μου και οι φίλοι ζωής που έχω μου έδωσαν αγάπη και αυτή με ξαναέβγαλε στη ζωή. Αυτοί με αγαπούσαν πάντα! Ο καθένας μπορεί να την πατήσει. Το χειρότερο με μένα είναι πως στην αρχή υπήρχε κι αυτό το ερωτικό!»

Για να καταλήξει λέγοντας πως «έβγαλα πολλά λεφτά αλλά δεν ζούσα μια ζωή με χλιδή. Όλη μου η ζωή και οι κόποι πήγαν χαμένοι. Θέλω να πιστεύω και στην θεία δίκη!»

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο