1 Απρ 2015

Κεβιν Σπεισι: Ο Μπιλ Κλίντον διαβεβαιώνει πως το 99% όσων συμβαίνουν στο House of Cards γίνονται και στην πραγματικότητα

Ο πρώην Πρόεδρο των Η.Π.Α επιβεβαίωσε αυτό που πολλοί θαυμαστές υποπτεύονται εδώ και καιρό!

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς... «House of Cards» , που διαπραγματεύεται με συναρπαστικό τρόπο το παρασκήνιο και τις ίντριγκες της πολιτικής άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό με μια δήλωση του στο περιοδικό Gotham.

O Σπεισι που παίζει τον ρόλο ενός διεφθαρμένου πρόεδρου των Η.Π.Α, στην σειρά που μετρά ήδη τρείς σεζόν, διατηρεί μια στενή σχέση με τον Μπίλ Κλίντον.

Σύμφωνα με τον ίδιο αφού ο Κλίντον παραδέχθηκε ότι το σενάριο της σειράς περιγράφει την πραγματικότητα της Αμερικανικής πολιτικής κατά 99%, σημείωσε ότι το 1% που είναι μη ακριβές αφορά στο ότι δεν γίνεται να περάσεις ένα νομοσχέδιο για την παιδεία με την ευκολία που παρουσιάζεται να συμβαίνει στην σειρά.

Ο Μπίλ Κλιντον δεν είναι ο μόνος πολιτικός που έχει εκφράσει ανοιχτά την αγάπη του για την δημοφιλή σειρά. Ο τωρινός Αμερικανός Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα δήλωσε το 2013 ότι εύχεται πραγματικά τα πράγματα στην Ουάσιγκτον να λειτουργούσαν τόσο αποτελεσματικά όσο στην σειρά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο