2 Απρ 2015

Δείτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΠΕΜΠΤΗ 2/4...

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να δραστηριοποιηθείς με κάθε τρόπο και θα αποδεχτείς μια πραγματικότητα που ήταν δύσκολο να παραδεχτείς. Η προετοιμασία σου για... μια εκκαθάριση σε όλα τα επίπεδα θα σε πιέσει αλλά θα σου κάνει καλό.

Ερωτικά: Η σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ θα σου δημιουργήσει υποχρεώσεις που θα σε φέρουν σε μια κατάσταση στην οποία θα πρέπει να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Μερικές φορές νιώθεις ότι χάνεις το συναίσθημά σου γιατί μοιράζεσαι σε πολλά και διάφορα και δε μπορείς να συντονιστείς.

Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μια αναδόμηση και την κάνεις επί τόπου γιατί διαφορετικά θα χάσεις κάποιες ευκαιρίες οι οποίες σου ανοίγονται σε συνθήκες δύσκολες.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η δύναμη και η σταθερότητα σε βοηθούν και τώρα που βρίσκεις ευκαιρία να επεκταθείς και νιώθεις ασφαλής, κάνεις αυτά που θέλεις με μεγάλη ευκολία και άνεση.

Ερωτικά: Δεν αφήνεις εύκολα να σου ξεφύγει κάτι που θέλεις πάρα πολύ. Για αυτό ο Ιχθύς θα σου δώσει την δυνατότητα να νιώσεις πολύ πιο καλά και να επεκταθείς με σιγουριά και ασφάλεια.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς να κάνεις κάτι που θα σου δώσει την απαραίτητη υλική ασφάλεια αλλά και επιτυχία γι' αυτό πιθανόν θα κλείσεις μια συμφωνία η οποία είναι πολύ καλή για τα δεδομένα σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ό, τι και να πεις, ό, τι και να κάνεις δε θα σταματήσεις μια κατάσταση η οποία δεν είναι και εύκολη για σένα, σχετική με θέματα σπιτιού ή οικογένειας και θα αναγκαστείς να κάνεις αλλαγές που όμως θα βελτιώσουν την καθημερινότητα σου. Πιθανόν να αγχωθείς με θέματα που πρέπει να ερευνήσεις και να είσαι πολύ λεπτολόγος/α.

Ερωτικά: Θα κάνεις πολλές προσπάθειες για να μην χαθεί το συναίσθημά σου αλλά ίσως να υπερβάλλεις σε αναλύσεις ή νεύρα και να χαλάσει η σχέση σου. Με τον Τοξότη θα υπάρχουν αλλαγές και πιθανόν να μην μπορείτε εύκολα να τα βρείτε λόγω έντασης και εκνευρισμού.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά σε υποθέσεις που δεν είχες δώσει ιδιαίτερη προσοχή γιατί τα αποτελέσματα θα είναι μπερδεμένα. Οπότε θα πρέπει να ξεμπερδέψεις όλα αυτά που είναι αναγκαία για να μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις πιο εύκολα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και θα κάνεις αυτό που είναι ωφέλιμο για σένα με ένα πολύ έξυπνο και ευέλικτο τρόπο. Η καλή σχέση με συγγενικά πρόσωπα θα σου φτιάξει το κέφι γιατί θα ανταλλάξετε όμορφα λόγια μεταξύ σας.

Ερωτικά: Η σχέση με Παρθένο θα είναι τόσο δυνατή που θα σε παρασύρει και θα κάνεις αρκετές αλλαγές στην ζωή σου λόγω της καλής επικοινωνίας και επαφής. Οπότε θα σχεδιάσετε μαζί μια εκδρομή ή ένα μικρό ταξίδι που θα δώσει καινούργιο αέρα στην σχέση.

Οικονομικά & Καριέρα: Αν επιδιώκεις κάποιες συμφωνίες, κάνε τις τώρα γιατί θα κερδίσεις χρήματα που ούτε καν τα περίμενες. Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις ξεκάθαρα συμβόλαια.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Πολλές καταστάσεις σε ωθούν προς μια κατεύθυνση μεθόδου και λογικής. Ίσως να σε προσγειώνουν κιόλας αλλά θα ξεπεράσεις κάποιες αοριστίες που αφορούν στο θέμα ενός ακινήτου ή μιας προσφοράς που πρέπει να κάνεις για αγορά υλικών.

Ερωτικά: Η σχέση με τον Ιχθύ αποσαφηνίζεται πλέον γιατί θα βάλεις την λογική κάτω και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσετε τις μεταξύ σας διαφορές. Η απόφασή σου πάντως θα είναι καθοριστική για το αν θα ζήσεις με ένα άτομο ή όχι. Με τον Δίδυμο ή Τοξότη μπορεί να δημιουργηθεί μια διαφωνία για υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναδεικνύεις τα πρακτικά προσόντα σου και ευτυχώς δεν έχεις μεγάλες φιλοδοξίες χωρίς αντικείμενο και στόχο. Προσγειώνεσαι και τελικά σου κάνει καλό σε όλες τις δουλειές σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είσαι σε μια φάση που προσπαθείς να βελτιώσεις τις υπάρχουσες συνθήκες και κάθε τι που σε αγχώνει και σου δημιουργεί στρες ή αρνητικές σκέψεις. Η συμπεριφορά σου απέναντι σε φίλους μπορεί ξαφνικά να γίνει απότομη και ίσως εξαφανιστείς χωρίς καμία αιτιολογία.

Ερωτικά: Η επαφή με τον Ταύρο είναι σημαντική για σένα και θα καθορίσει το επόμενο βήμα σου. Επειδή νιώθεις την ανάγκη να βελτιώσεις την ζωή σου και κυρίως την συναισθηματική δεν θα επιτρέψεις να γίνουν εις βάρος σου αδικίες ή ακόμα και άσχημες ανατροπές.

Οικονομικά & Καριέρα: Σου φαίνεται δύσκολο να βρεις ένα καλό συνεταιρισμό γιατί οι απαιτήσεις σου πιθανόν να είναι αυξημένες και πιστεύεις ότι αυτό το διάστημα δεν θα είναι εύκολο να γνωρίσεις άτομα που θα είναι επιβοηθητικά σε σένα.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αλλάζεις και κλείνεσαι στον εαυτό σου γιατί θέλεις να κάνεις κάποιες εσωτερικές αλλαγές οι οποίες σε βοηθάνε να προστατευτείς από την αδικία που γίνεται στο πρόσωπό σου. Η βοήθεια που θα δώσεις σε ένα δικό σου πρόσωπο θα είναι για σένα λυτρωτική.

Ερωτικά: Θα βρεθείς μέσα σε μια δίνη συναισθημάτων και παρασυρθείς από σκέψεις που ίσως να μην σου κάνουν και τόσο καλό. Αυτό μπορεί να σου συμβεί με ένα Ιχθύ που είναι μέσα στην δουλειά σου και γυρίζει συνέχεια στα πόδια σου χωρίς όμως να γίνεται κάτι ουσιαστικό.

Οικονομικά & Καριέρα: Περνάς κάποιες περίεργες καταστάσεις που σε αναγκάζουν να δεις την πραγματικότητα μιας δουλειάς που σε απασχολεί. Το ζητούμενο είναι να βρεις τις πιο εύκολες και επικοινωνιακές λύσεις για σένα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Πιστεύεις ότι όλα θα πάνε καλά και επειδή για σένα είναι πολύ θετικό να σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο θα δικαιώσεις τις επιλογές σου σε φιλίες αλλά και κάποιες ιδέες που ακολουθείς που μπορεί να σχετίζονται με οικολογία ή φιλανθρωπία.

Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Παρθένο είναι αυτή την περίοδο ιδανική και σε βοηθά να χαλαρώσεις και να βελτιώσεις την εμπιστοσύνη σου προς το πρόσωπό του. Τώρα αν είσαι μόνος/η θα έχεις ένα πρότυπο μέσα σου που θα σε μπερδεύει γιατί δεν θα ξέρεις τι ακριβώς σου αρέσει και πότε θα καταλήξεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις μια βοήθεια και αυτό θα σε τονώσει γιατί θα λυθούν πολλές πρακτικές υποθέσεις οι οποίες θα σου αναβαθμίσουν την ποιότητα στα επαγγελματικά.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις πολλά να κάνεις και να περιεργαστείς γιατί δεν έχεις τελειώσει πολλές πρακτικές υποθέσεις. Μπορεί να στην δώσει ξαφνικά να πετάξεις πολλά πράγματα από το σπίτι σου ή την αποθήκη σου και έτσι θα ξέρεις επιτέλους που έχεις το κάθε πράγμα.

Ερωτικά: Δεν νιώθεις και τόσο ευχάριστα. Ο Αιγόκερως με τον τρόπο του σου δημιουργεί μια ασφάλεια αλλά επιφανειακή και μόνο σε υλικά θέματα ενώ εσύ αναζητάς και κάτι πιο ιδιαίτερο. Με τον Παρθένο θα έχεις μια καλή επαφή, αλλά προερχόμενη από την πλευρά του.

Οικονομικά & Καριέρα: Αν δώσεις προτεραιότητα σε κάποιες υποθέσεις που τις έχεις αφήσει στην μέση θα δεις ότι θα ξελαφρώσεις και συγχρόνως θα αποφορτίσεις τις εντάσεις που έχεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η συγκέντρωση στοιχείων είναι αρκετά εύκολη για σένα επειδή θα αποφορτίσεις τις αρνητικές ενέργειες. Εξακολουθείς όμως να έχεις νεύρα κι αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα υπάρχει μια ένταση στον τρόπο που μιλάς και γενικά στην επικοινωνία σου.

Ερωτικά: Έχεις ξεπεράσει τις ανασφάλειές σου και συγχρόνως έχεις δει τι μπορείς να προσφέρεις στο άλλο άτομο. Πάντως θέλεις τον Κριό αλλά ό, τι και να του δίνεις μάλλον δεν είναι ευχαριστημένος/η.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές και τώρα, χωρίς να φοβάσαι, θα τις τολμήσεις γιατί βρίσκεις πρόσφορο έδαφος. Όμως υπάρχει και ένα κομμάτι που σε προβληματίζει και είναι ο τρόπος που επικοινωνείς με κάποια άτομα τα οποία είναι απαραίτητα για την δουλειά σου αλλά δεν τα γνωρίζεις πολύ καλά.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είσαι αρκετά συγκρατημένος/η αλλά χαρούμενος/η γιατί πιστεύεις ότι αυτό το διάστημα το στίγμα σου το έχεις βρεις. Τώρα το ότι πρέπει να κινηθείς και για να εξυπηρετήσεις και άλλα πρόσωπα δεν πρέπει να σε χαλάει. Κάποια μικρά θέματα υγείας που σε απασχολούν ίσως χρειαστεί να τα βάλεις σε προτεραιότητα, κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ερωτικά: Η συνύπαρξη με ένα Παρθένο δεν είναι τόσο εύκολη γιατί υπάρχουν ανησυχίες για το πώς θα τα καταφέρετε στην πράξη. Όσο πάντως και να προσπαθείς να αποφύγεις πολλές αναλύσεις και συζητήσεις που δεν σου αρέσουν, τόσο θα σου έρχονται γιατί είναι απαραίτητες για την εξέλιξή σου μέσα στην σχέση.

Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές χρειάζεται μεγαλύτερη ανάλυση στην λεπτομέρεια αλλά την αποφεύγεις γιατί σε κουράζει. Όμως τώρα θα την κάνεις, εξασφαλίζοντας μια καλή αντιμετώπιση στον χώρο της δουλειάς σου γιατί θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και όσο και να μην θέλεις να έρθεις κοντά τελικά δεν μπορείς να το αποφύγεις. Προσγειώνεσαι σε όλα αυτά που έχεις και σε ταλαιπωρούν κι ίσως θα ήταν καλό, σήμερα, να δεις τι αντίκτυπο έχουν οι πράξεις σου απέναντι στους άλλους.

Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να είσαι κοντά με το άτομο που θέλεις αλλά μπορεί να φοβάσαι να του το δείξεις γιατί όλο διαψεύδει τις ελπίδες σου και το όραμά σου. Αν είσαι μόνος/η θα έχεις μια μεγαλύτερη διάθεση για αυτονομία που πηγαίνει κόντρα με τις βασικές σου ανάγκες για συντροφικότητα.

Οικονομικά & Καριέρα: Συνεργάζεσαι πιο εύκολα αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου κρατάς τις δικές σου κρίσεις και δεν ακολουθείς όπως παλιά την πεπατημένη. Μια ωραία εφαρμογή σε πρωτοπόρες μεθόδους που σου προτείνει ένα πρόσωπο που στην αρχή σου φαινόταν πολύ εξτρίμ, θα σου δώσει τη λύση που ψάχνεις.
Πηγή: astrology.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο