28 Μαρ 2015

Ο Ντουκόβνι μιλά για την επιστροφή των X-Files


Τα X-Files επιστρέφουν και ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι παραχώρησε συνέντευξη για το σόου και τον Φοξ Μόλντερ.


Απολαύστε τον...
:


-Κρύβεσαι από τότε που ανακοινώθηκε η επιστροφή;

«Όχι. Είναι καλό που θα δουλέψω ξανά με τον Κρις και τη Τζίλιαν. Θέλω να δω τι θα βγει. Είμαι περίεργος όπως όλοι. Με εκπλήσσει η όρεξη που υπάρχει για το σόου και με συγκινεί. Πιστεύω ότι τα X-Files είναι τόσο μοναδικά και έχουν τόσο μεγάλη γκάμα που μπορούν να πιάσουν τον παλμό του παρόντος».


-Γιατί πιστεύεις ότι ακόμα το σόου έχει απήχηση;

«Δεν ξέρω. Απλά κοιτάς όλα όσα ήρθαν μετά από εμάς. Είναι όπως η «Ζώνη του Λυκόφωτος» που άγγιξε θέματα που έλειπαν από την τηλεόραση αλλά και το σινεμά. Σήμερα όμως σε αυτούς τους χώρους κυριαρχούν τέτοιους είδους θέματα».


-Όταν γυρίζονταν τα X-Files είχες την αίσθηση ότι συμμετείχες σε κάτι εκπληκτικό;

«Όχι προσπαθούσα να πληρώσω το νοίκι. Δεν με ενδιέφερε το παραφυσικό. Είχαμε ένα καλό πιλοτικό επεισόδιο και έναν κουλ χαρακτήρα. Ποιός όμως θέλει να δει σίριαλ με εξωγήινους; Τελικά όμως ήμουν λάθος που αναρωτιόμουν αυτό το πράγμα. Δεν είχα ιδέα τι γινόταν».


-Τι ξέρεις για την επιστροφή;

«Δεν ξέρω πολλά. Μόνο ότι θα κάνουμε έξι επεισόδια».



-Θα είναι αυτοτελή τα επεισόδια ή μια ιστορία που θα εξελιχθεί;

«Θα κάνουμε και τα δύο αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες».


-Έχεις άγχος;

«Θα έχω όταν θα ξεκινήσουμε. Όταν θα παίζω με τη Τζίλιαν νομίζω ότι και οι δύο θα σκεφτόμαστε ότι είναι πολύ περίεργο. Μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε και βελτιωθήκαμε και αυτό πρέπει να περάσει στους χαρακτήρες. Αν κοίταζα πίσω στην πρώτη και δεύτερη σεζόν της σειράς δεν θα ήθελα να παίζω σαν αυτό τον τύπο. Μπορώ να κάνω περισσότερα όπως και η Τζίλιαν. Θέλω να δω πως θα κρατήσουμε ίδιους τους χαρακτήρες ενώ είμαστε καλύτεροι ηθοποιοί».


-Θα κάνετε γυρίσματα στο Βανκούβερ;

«Ναι. Αγαπώ το Βανκούβερ. Είχα θέματα τότε γιατί είχα μόλις παντρευτεί και ζούσα στο Λος Άντζελες. Ήθελα να φτιάξω μια οικογένεια και αυτό δεν γινόταν με το ναα βρίσκομαι 10 μήνες τον χρόνο στον Καναδά.


-Κρατούσες επαφή με συντελεστές της σειράς;

«Ναι, μένω στον κοντά στον Κρις. Με την Τζίλιαν ανταλλάσουμε mail. Συναντιόμαστε 1-2 φορές τον χρόνο. Πάντα μιλούσαμε για μια επιστροφή αλλά πάντα ο καθένας είχε να κάνει τα δικά του Καταφέραμε αυτή τη φορά να συγχρονιστούμε. Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ώρα. Ίσως αν περιμέναμε περισσότερο ο κόσμος να έχανε το ενδιαφέρον του. Στόχος είναι να κάνουμε το ίδιο σόου όχι κάτι διαφορετικό. Απλά δεν θέλω να παίζω όπως όταν ήμουν 20 χρονών».


-Ο Smoking Man θα καπνίζει πλέον ηλεκτρονικό τσιγάρο;

«Αυτή είναι καλή ερώτηση. Ίσως να έχει τσίχλες νικοτίνης και πλέον να είναι ο «Gum-Chewing Man».


-Για τον Μόλντερ τι μπορείς να μας πεις;

«Το ενδιαφέρον με τον Μόλντερ είναι ότι είναι πράκτορας που ποτέ δεν έλυσε υπόθεση για εννέα χρόνια. Έτσι είναι ο χειρότερος πράκτορας στην ιστορία του FBA. Ελπίζω να μην το κάνει ούτε τώρα γιατί αυτό θα αλλάξει το σόου».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο