28 Μαρ 2015

Ποιος ηθοποιός μετά τη μεγάλη επιτυχία στην «Πολυκατοικία» έγινε πωλητής της Chanel

Και πλέον έχει επιστρέψει στην τηλεόραση...
O Νίκος Πουρσανίδης, που τον γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Η Πολυκατοικία», μίλησε σε συνέντευξή του για την περίοδο που είχε αλλάξει ζωή και χώρα.

Ο ηθοποιός έφυγε για την Αγγλία, παντρεύτηκε κι έγινε και μπαμπάς. Ζούσε στο Λονδίνο, ενώ πρόσφατα γύρισε και παίζει στην σειρά «Κλεμμένα Όνειρα».

Όπως είπε στο Down Town Κύπρου, ο Πουρσανίδης ήταν πωλητής σε διάφορους οίκους μόδας.



«Ήμουν πωλητής στη Chanel, στα Harrods, στην Hermès, στην Bond Street και πόρτα σε ένα μαγαζί. Έκανα πολλές δουλειές! Μετά πουλούσα εισιτήρια σε ένα σινεμά, έπειτα σε ένα καφέ, όπου έφτιαχνα ποτά, καφέδες, ήμουν στον μπουφέ. Έκανα αρκετά», λέει ο ηθοποιός και αποκαλύτπει: «Είχα βγει, θυμάμαι, ο καλύτερος πωλητής στη Chanel, όπου δούλευα. Αυτό δεν είχε σχέση με την υποκριτική βέβαια, αλλά πήρα χαρά όταν πέτυχα κάτι».

Όπως είπε, αργότερα άρχισε να κάνει επαφές με ατζέντηδες και έπειτα μπήκε στα θεατρικά και στα κινηματογραφικά πράγματα.

«Τώρα έχω στο βιογραφικό μου συνεργασίες με πολύ μεγάλους σκηνοθέτες και μια πολύ φημισμένη ατζέντη, η οποία με έχει αναλάβει και με προωθεί σε ξένες ταινίες και σειρές. Νιώθω πολύ τυχερός που έπαιξα στο «Icon» του Stephen Frears και στο «Spooks: The Greater Good» του Bharat Nalouri».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο