30 Μαρ 2015

Κώστας Ευρυπιώτης: Γύρισε και βρήκε το σπίτι του καμένο


O Κώστας Ευρυπιώτης έλειπε για διήμερο και η επιστροφή του επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Η μονοκατοικία στην οποία μένει ...
στα νότια προάστια είχε πάρει φωτιά, όλα ήταν μαύρα και τα περισσότερα πράγματα είχαν καεί. Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη πριν από περίπου ένα μήνα και για αρκετό καιρό ακόμα ο ηθοποιός θα προσπαθεί, όπως ο ίδιος λέει, να ξαναφτιάξει από την αρχή όσα καταστράφηκαν. «Είμαι στους καθαρισμούς, αλλά θέλω τουλάχιστον ενάμιση μήνα ακόμα για να επαναφέρω το σπίτι. Να φανταστείτε είμαι μπροστά σε περίπου 400 βιβλία που είναι καμένα και δεν ξέρω τι να κάνω, προσπαθώ να δω μήπως σώζεται κάτι, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει ελπίδα», τόνισε στο Λοιπόν.

Πώς ξέσπασε η φωτιά; «Όλα ξεκίνησαν από ένα βραχυκύκλωμα εξαιτίας ενός παλιού καλωδίου, το οποίο πήρε φωτιά., στη συνέχεια εξαπλώθηκε και σε έναν πίνακα που υπήρχε δίπλα και μετά συνεχίστηκε σε όλο το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα. Ευτυχώς που. δεν ήμουν μέσα και έλειπα διήμερο και ευτυχώς που είχα αεροστόπ και έσβησε η φωτιά. Όταν επέστρεψα και άνοιξα την πόρτα, έπαθα σοκ. Ήταν όλα μαυρισμένα, είχαν λιώσει ρολόγια, πίνακες, δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ένιωσα με αυτό που αντίκρισα».

«Σιγά σιγά φτιάχνω πάλι όλο το εσωτερικό, γιατί ακόμα και αυτά που δεν κάηκαν καταστράφηκαν από τη μαυρίλα. Μέσα σε όλο αυτό που μου συνέβη και με έχει στεναχωρήσει πολύ, χαίρομαι που δεν ήμουν εδώ και ευχαριστώ τον θεό γι'αυτό, μιας και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να είχα πάθει από τις αναθυμιάσεις. Με αφορμή αυτό που έπαθα με το σπίτι μου συνειδητοποίησα πως όλοι μας έχουμε πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε και καλό είναι να τα δίνουμε, ώστε να πιάνουν τόπο. Στεναχωριέμαι πολύ που καταστράφηκαν και πρέπει να τα πετάξω, αν τα είχα δώσει, θα ήταν αλλιώς τώρα».
Πηγή: gossip-tv

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο