27 Μαρ 2015

Επικίνδυνο παιχνίδι από την Πειραματική Σκηνή Βόλου

Η Πειραματική Σκηνή συνεχίζει και αυτό το Σαββατοκύριακο με μεγάλη επιτυχία τις παραστάσεις του έργου «Επικίνδυνο παιχνίδι» του Μανώλη Κορρέ προσφέροντας άφθονο γέλιο. 

Το επικίνδυνο παιχνίδι είναι... μια κωμωδία καταστάσεων που πραγματεύεται την ασυνεννοησία και τη σύγκρουση των γενεών, αλλά και τους παράγοντες «υποκρισίας» που διέπουν τόσο τις οικογενειακές σχέσεις, όσο και την «ανεντιμότητα» στις εμπορικές σχέσεις. 

Σε μια τετραμελή μικρομεσαία οικογένεια, μετά από πίεση των γονιών τα δύο παιδιά αποφασίζουν να διακόψουν την εχθροπραξία με τους γονείς τους και να γίνουν τα καλά παιδιά όπως ακριβώς τους θέλουν οι γονείς τους. Ο ένας να γίνει το μοντέλο γιου που θέλει ο πατέρας, υπάκουος, συνεργάσιμος και άξιος διάδοχος της δυναστείας και η άλλη να συμβουλεύει τη μητέρα της, να την μαλώνει και να νοιάζεται για το καλό της. Έτσι ξεκινά μια ανατροπή των ρόλων που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τους κάνει να ανακαλύψουν το αληθινό πρόσωπο των γονιών τους…..

Οι ήρωες ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μας ταχύτατα, αφού καταλαμβάνουν μέρος της ζωής του καθενός από εμάς. Η λαϊκότητα και η δράση του έργου, η άψογη διαγραφή των χαρακτήρων, η συγκίνηση και οι καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι ήρωες, συμβάλλουν στη δημιουργία ενός έργου που απευθύνεται σ’ όλο τον κόσμο, σκορπώντας άφθονο γέλιο.


Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Χριστίνας Δημητρίου, κοστούμια Βασιλική Μπέλιου, μουσική Γρηγόρη Σουλτάνη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, βοηθός σκηνοθέτη Κική Παπαζήση, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι : Δήμητρα Κυρατσούδη, Δημήτρης Πανταζής, Σπύρος Χαλκιάς, Άννα Μαρία Παναγιωτάκη, Γαβριήλ Μουσκής.

Η παράσταση παίζεται στο Θέατρο της Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας), κάθε Σάββατο στις 9.00 μ. μ και Κυριακή στις 8.00 μ. μ, μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων 5 Απριλίου.

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μια ώρα πριν την παράσταση στο ταμείο του Θεάτρου. 

Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 6944388045

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο