27 Μαρ 2015

Aνοιξιάτικες δράσεις στο Μουσείο Γουλανδρή

Ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο διοργανώνει το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας με βιβλιαγορά, Πασχαλινό παζάρι καθώς και δράσεις για... τα παιδιά από την Ομάδα Τέχνης Πάροδος, ενώ ευγενικά θα συμμετέχει η Φιλαρμονική της Ιθάκης.

Στις 28 και 29/3 και ώρα 10.30π.μ- 4μ.μ. στο αίθριο του κέντρου Γαία το παζάρι “Τα γήινα, τ’ ανθρώπινα, τα νόστιμα” θα πραγματοποιηθεί για την οικονομική ενίσχυση του Μουσείου και των φίλων. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε γλάστρες με φυτά της ελληνικής γης, αντικείμενα από φυσικές ύλες, πρωτότυπες λαμπάδες, είδη από Περιβαλλοντικές Οργανώσεις, μεγάλη ποικιλία από βιβλία και περιοδικά 2ο χέρι, CD, DVD, βινίλιο, καινούργια βιβλία για παιδιά αλλά και το αποκαλούμενο «Μικρό Μοναστηράκι» με αντικείμενα άχρηστα σε εμάς όμως χρήσιμα σε άλλους. Οι δράσεις που απευθύνονται στα παιδιά είναι οι εξής:

Το Σάββατο 28/3 στις 12μ.μ.- 1.30μ.μ. στην αίθουσα Λεβέντη θα πραγματοποιηθεί θεατρικό παιχνίδι για παιδιά έως 10 ετών με αφορμή την περιβαλλοντική ιστορία «Πίσω στο Δάσος» της Αντιγόνης Φραντζή. Την Κυριακή 29/3 στις 12μ.μ. στην αίθουσα Λεβέντη θα γίνει παρουσίαση σκηνικού δρώμενου από παιδιά με αφορμή τον Θησέα και τον Μινώταυρο και που βασίζεται στην ιστορία της Ελένης Δικαίου «Θησέας, ο μύθος του Λαβύρινθου».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο