4 Μαρ 2015

300.000 ευρώ ζητάει ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου από σκηνοθέτη

Μια ανάρτηση του σκηνοθέτη στο Facebookστάθηκε αφορμή για την διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και τον σκηνοθέτη ...Δημήτρη Καραντζά. Μάλιστα ο διευθυντής ζητάει αποζημίωση 300.000 ευρώ. 

Η είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον σκηνοθέτη Δημήτρη Καραντζά μέσω ανάρτησής του στο facebook και προκάλεσε αίσθηση.


Γράφει ο Δημήτρης Καραντζάς :

«Τον Δεκέμβριο, σ’ένα γενικότερο πλαίσιο αγανάκτησης με αφορμή την υπόθεση Ρωμανού και άλλα ζητήματα της επικαιρότητας που μου είχαν δημιουργήσει έντονη ψυχική πίεση, έκανα ένα post που ανάμεσα σε άλλα περιείχε έναν εν θερμώ χαρακτηρισμό για τον Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Σ.Χατζάκη. Την επόμενη μέρα, με περισσότερη ψυχραιμία και διαύγεια, διέγραψα τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Παρόλα αυτά τον Ιανουάριο δέχτηκα αγωγή από τον κύριο Χατζάκη με την οποία μου ζητάει ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης για το σχόλιο μου αυτό το ποσό των 300.000 ευρώ. Η αγωγή αυτή έχει οριστεί να δικαστεί στις 19 Μαρτίου. Παρότι, όπως είπα, είχα ήδη από την πρώτη στιγμή αποσύρει το σχόλιο μου, απέστειλα στον κ. Χατζάκη δήλωση με την οποία των διαβεβαίωνα ότι με τον εν θερμώ αυτό χαρακτηρισμό δεν είχα πρόθεση να θίξω την τιμή και την υπόληψη του, εξ ου και είχα άμεσα διαγράψει το post μετά από δική μου πρωτοβουλία. Ελπίζω κατόπιν αυτού να αρθεί η «διαδικτυακή» αυτή παρεξήγηση και να πρυτανεύσει η λογική και το μέτρο.»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο