26 Φεβ 2015

Ποιος Πρωθυπουργός είναι παππούς της γνωστής ηθοποιού Λένας Παπαληγούρα

Θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει τον δρόμο της πολιτικής μιας και κρατάει από μεγάλο «τζάκι». Η κόρη του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάσιου Παπαληγούρα και εγγονή του ...πρώην πρωθυπουργού της χώρας Γεωργίου Ράλλη ακολούθησε το δρόμο της καρδιάς της, κάνοντας την δική της επανάσταση.

Ο λόγος γίνεται για την ηθοποιό Λένα Παπαληγούρα, η οποία συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό με το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη, πρωταγωνιστώντας στην πετυχημένη σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου «10η εντολή».

Η Λένα Παπαληγούρα φωτογραφίζεται για το περιοδικό «ΕΓΩ», απαντώντας σε ερωτήσεις!

Τι θαυμάζετε στον πατέρα σας τον πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάσιο Παπαληγούρα, και τι θυμάστε από τον παππού σας, πρώην πρωθυπουργό Γεώργιο Ράλλη;

«Θαυμάζω την αξιοπρέπεια και το ήθος του πατέρα μου, στοιχεία για τα οποία θαύμαζα και τους δυο παππούδες μου, αλλά και την μητέρα μου, που το επάγγελμα της δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.»

Πως και δεν ακολουθήσατε το δρόμο της πολιτικής, όπως συμβαίνει συχνά με παιδιά των πολιτικών;

«Δεν είναι θέμα γονιδίου η πολιτική. Είμαι ευτυχισμένη με την δουλειά μου και από πολύ νωρίς έκανα σαφές ότι θα πάρω έναν άλλο δρόμο δικό μου. Είμαι περήφανη για την οικογένεια μου, αλλά κάνω ένα τελείως διαφορετικό επάγγελμα.»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο