23 Φεβ 2015

Ο Χόκινγκ σχολίασε τη νίκη του Ρέντμεϊν για την ερμηνεία του ως Χόκινγκ!

Ο Στίβεν Χόκινγκ μπορεί να έλειπε από τη χθεσινή τελετή των Όσκαρ, ωστόσο δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον ηθοποιό Έντι Ρέντμεϊν, ο οποίος ...απέσπασε το Όσκαρ Α” αντρικού ρόλου για την ερμηνεία του ως Χόκινγκ στην ταινία «The Theory of Everything».

«Συγχαρητήρια στον Έντι Ρέντμεϊν, ο οποίος κέρδισε ένα Όσκαρ παίζοντας εμένα στην ταινία «The Theory of Everything». Μπράβο Έντι, είμαι περήφανος για σένα», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

Ο Ρέντμεϊν στον ευχαριστήριο λόγο του αφιέρωσε το βραβείο του σε όλους όσοι πάσχουν από Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση και κυρίως στον Στίβεν Χόκινγκ και την οικογένειά του λέγοντας ότι αυτό το βραβείο είναι δικό τους.

«Θα το φυλάω και υπόσχομαι ότι θα το φροντίζω. Θα το γυαλιζω και θα το ξεσκονίζω’, ανέφερε.

Η ερμηνεία του Ρέντμεϊν ως Στίβεν Χόκινγκ είναι πραγματικά εκπληκτική με τον ίδιο τον διάσημο αστροφυσικό να έχει δηλώσει:

«Νομίζω ότι ο Έντι Ρέντμεϊν με ερμήνευσε πολύ καλά. Μερικές φορές νόμιζα ότι ήμουν εγώ. Νομίζω ότι η αφοσίωση του Έντι θα έχει ένα μεγάλο συναισθηματικό αντίκρισμα», ανέφερε ο Χόκινγκ λέγοντας πως είδε την ταινία με δάκρυα στα μάτια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο