28 Φεβ 2015

Η Σιγκούρνι Γουίβερ επιστρέφει στη νέα ταινία «Alien»

Η Σιγκούρνι Γουίβερ, η οποία έγινε γνωστή από την επιτυχημένη σειρά ταινιών «Alien», επιβεβαίωσε ότι θα υποδυθεί ...για ακόμα μια φορά την Έλεν Ρίπλεϊ.

Στην υπόθεση του «Alien 3», το οποίο σκηνοθέτησε ο Ντέιβιντ Φίντσερ, η Έλεν Ρίπλεϊ αυτοκτονεί πηδώντας σε ένα γιγάντιο καμίνι. Κατά τη διάρκεια της πτώσης της, το Alien που κυοφορεί σκίζει την κοιλιά της σε μια προσπάθεια να βγει από το σώμα της. Όμως, η Ρίπλεϊ το κρατά σφιχτά στα χέρια της ώσπου τελικά πέφτει στο καμίνι, σκοτώνοντας τον εαυτό της αλλά και το τέρας.

Ο Νιλ Μπλόμκαμπ – που θα σκηνοθετήσει το νέο «Alien» – δεν πρόκειται να κάτσει να βρει τρόπο για να επαναφέρει τη Έλεν Ρίπλεϊ απ’ τον κόσμο τον νεκρών, απλά θα αγνοήσει το τι συνέβη στις δύο τελευταίες ταινίες της σειράς, κάνοντας σύνδεση με τα γεγονότα από το σημείο που τα άφησε το «Aliens» του Τζέιμς Κάμερον, ο οποίος έχει δηλώσει πως «κανείς πραγματικά δεν πεθαίνει στην επιστημονική φαντασία».

Η 65χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός έχει λάβει τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ, τρεις για BAFTA κερδίζοντας ένα, δύο υποψηφιότητες για βραβείο Emmy, μία για βραβείο Tony, τρεις για Screen Actors Guild Award και επτά υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα κερδίζοντας δύο, το 1988, για τις ταινίες «Γορίλες στην Ομίχλη» και «Εργαζόμενο Κορίτσι». Ήταν η πρώτη από τις τρεις συνολικά ηθοποιούς που κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες την ίδια χρονιά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο