16 Ιαν 2015

O Κρις Χέμσγουορθ του φιλμ «Blackhat» που προβάλλεται στην Πάτρα, ξέρει να είναι σέξι...-ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλαίσιο της προώθησης του φιλμ «Blackhat» που έχει σκηνοθετήσει ο Μάικλ Μαν, ο εντυπωσιακός και γοητευτικός Αυστραλός σταρ Κρις Χέμσγουορθ δέχτηκε...
την πρόκληση του Αμερικανού τηλεπαρουσιαστή Τζίμι Φάλον να παίξει ένα παιχνίδι όπου ο χαμένος λούζεται με ένα ποτήρι νερό.

Στο κλείσιμο του 2014, ο Κρις Χέμσγουορθ ως γνωστό ψηφίστηκε από το περιοδικό People ως ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς. Αλλά για να είσαι σέξι πρέπει να το αποδεικνύεις καθημερινά και όταν δεν σε βοηθάνε ακριβώς οι ρόλοι σου στο σινεμά, υπάρχει πάντα και η late night αμερικανική τηλεόραση, όπως γράφει το σάιτ flix.gr.

Καλεσμένος του Τζίμι Φάλον για την προώθηση της κατασκοπευτικής περιπέτειας «Blackhat» του Μάικλ Μαν όπου ένας αόρατος εχθρός στον κυβερνοχώρο απειλεί τον κόσμο, (βγαίνει στις ΗΠΑ στις 16/1 και ήδη προβάλλεται στην Ελλάδα και στην Πάτρα στα Ster cinemas από 15/1), ο ξανθός Χέμσγουορθ που πρωταγωνιστεί στο φιλμ, δέχτηκε την πρόκληση να παίξει ένα παιχνίδι στο οποίο ο χαμένος λούζεται κατόπιν με ποτήρια νερό.

Λίγα λεπτά μετά, η κατάσταση έγινε πραγματικά πολύ βρεγμένη με το πουκάμισο του Χέμσγουορθ στην κυριολεξία να κολλάει πάνω του. Ακόμα ο ηθοποιός αποφάσισε να ενδώσει σε έναν απολαυστικά σέξι χορό αφιερωμένο στους φανατικούς του θαυμαστές και κυρίως θαυμάστριες του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο