16 Ιαν 2015

Δεν καταλάβατε τι έγινε στο Lost; Ούτε οι σεναριογράφοι του!

Αν ήσασταν και εσείς από τους φανατικούς της σειράς Lost, και βασανίζεστε ακόμα από... απορίες για το τι τελικά συνέβη στο περίφημο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ίσως θα νιώσετε καλύτερα μαθαίνοντας ότι κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε. Όχι μόνο οι τηλεθεατές, αλλά ούτε καν οι συντελεστές του Lost!

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο σεναριογράφος της σειράς Prison Break, Νικ Σαντόρα, που σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Independent διηγήθηκε το πώς ένας από τους φίλους του, σεναριογράφος του Lost, του είχε εκμυστηρευτεί πως αυτά που έγραφαν ήταν... μπούρδες!

“Είχε φίλους που έγραφαν το Lost, δεν μπορώ να πω ποιους. Και έβλεπα ποδόσφαιρο με έναν από αυτούς και του έλεγα πόσο μου αρέσει η σειρά... και του λέω 'πώς θα το εξηγήσετε όλο αυτό;', και με κοίταξε και είπε 'δε θα το εξηγήσουμε'. Και του λέω, 'τι εννοείς;'. Και είπε, 'κυριολεκτικά απλά σκεφτόμαστε τα πιο παράξενα, τα πιο γ...μένα πράγματα και τα γράφουμε και δεν πρόκειται ποτέ να τα εξηγήσουμε'. Και τον κοιτάζω και του λέω, 'αυτά είναι μ...ίες, απλά γ...τε το κοινό”, ανέφερε ο Σαντόρα, σχολιάζοντας, με μία δόση χιούμορ, πως θα έπρεπε να οργανωθεί μία μαζική αγωγή εναντίον των συντελεστών του Lost από όσους παρακολουθούσαν τη σειρά όλα αυτά τα χρόνια.

Πάντως, το τελευταίο διάστημα φουντώνουν οι φήμες για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το σίριαλ και με έβδομο κύκλο, μια και τα δικαιώματα του Lost ανήκουν πλέον στην Disney, η οποία σπάνια αφήνει τέτοιες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες – ίσως τελικά να βγει κάποια άκρη από όλα αυτά...

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο