28 Ιαν 2015

Η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας της

Η Ρένια Λουιζίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλάει για την σχέση της με το γιο της, τον ρόλο που υποδύεται και τα κοινά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα της με αυτόν αλλά και το θέμα της υγείας που ....αντιμετωπίζει μετά την εγκυμοσύνη της.

Τι αναφέρει η ηθοποιός στο «Down Town»;


Σχετικά με τον ρόλο της

«Όσοι με γνωρίζουν καλά, λένε ότι έχω αρκετά κοινά. Έχω μία τρέλα προσωπική κι ένα χάσιμο εντελώς δικό μου. Φαίνομαι ένας προσγειωμένος άνθρωπος, σε πρώτο επίπεδο, συνεπής στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Αλήθεια είναι αυτό, αλλά δεν είναι αυτή η φυσική μου τάση. Είμαι λίγο αλλοπαρμένη. Φεύγω…».


Η σχέση της με τον γιο της Βίκτωρα

«Έχουμε μία καλή και καθαρή σχέση. Σχέση ειλικρίνειας. Μιλάμε πολύ, συζητάμε, δεν είμαστε φίλοι κολλητοί αλλά έχουμε καλή επαφή. Δεν είμαι καταπιεστική, αλλά δεν μπορώ να κρύψω το άγχος και την αγωνία μου κάποιες φορές. Στον Βίκτωρα έχουμε δώσει αρκετή ελευθερία, την οποία και σέβεται πολύ. Αλλά αν καμιά φορά βγει έξω και μου πει «μαμά θα γυρίσω στις 12», και δεν έχει έρθει μέχρι τη 1, εγώ θα ανησυχώ από τις 12.30 αν δεν μου στείλει μήνυμα ή δεν με ειδοποιήσει. Λογικό δεν είναι; Αλλά γενικά, όχι, δεν είμαι καταπιεστική».


Το θέμα υγείας της μετά την εγκυμοσύνη
«Από την εγκυμοσύνη και μετά έπαθα θυρεοειδή. Επομένως, ανά περιόδους, πρήζομαι και ξεπρήζομαι. Το να πάρω ένα, δύο ή τρία κιλά, μπορεί να είναι απλά ένα παιχνίδι που μου παίζει ο θυρεοειδής μου και να είναι άνευ σημασίας. Στην αρχή δυσκολεύτηκα λίγο, γιατί ποτέ δεν με απασχολούσε το θέμα των κιλών. Όμως χρειάστηκε να αποδεχτώ ότι θα χοντραίνω και θα αδυνατίζω, ότι θα πρήζομαι και θα ξεπρήζομαι, κι αφού θα συμβαίνει, ας μη βασανίζομαι ψυχολογικά. Δεν κυνηγάω τα φαγητά, ούτε και είμαι με μία δίαιτα στο χέρι. Απλά προσέχω όσο μπορώ. Για δες, όμως, από πόσα πολλά και δύσκολα ταλαιπωρούνται καθημερινά οι γύρω μας και κρίνε τι είναι πιο σοβαρό. Όταν έπαθα το θυρεοειδή είπα στον εαυτό μου: “σκάσε τώρα, ένας θυρεοειδής είναι!”».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο