8 Ιαν 2015

Πασίγνωστος ηθοποιός που ξεψύχησε στο σανίδι... [Εικόνες]

Την τελευταία του πνοή πάνω στο σανίδι, άφησε ο ηθοποιός Khan Bonfils, που είχε εμφανιστεί στο «Skyfall» αλλά και ως Jedi master στο «Star Wars Επεισόδιο Ι: Η Αόρατη Απειλή».

Σύμφωνα με την «Telegraph», ο 42χρονος ηθοποιός έκανε.... πρόβα για την θεατρική παράσταση η «Κόλαση του Δάντη», που θα παρουσιαζόταν στο The Rag Factory στο Ανατολικό Λονδίνο, όταν ξαφνικά κατέρρευσε πάνω στην σκηνή. Τα μέλη του θιάσου κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο Chris Hislop, εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής, είπε: «Ο Khan κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της πρόβας και ο σκηνοθέτης Rocky Rodriguez Jr προσπάθησε να του κάνει τεχνητή αναπνοή. Καλέσαμε ασθενοφόρο αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να σωθεί» ενώ πρόσθεσε ότι η αιτία του θανάτου του δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

Ο κύριος Hislop είπε ακόμη ότι οι ηθοποιοί και το προσωπικό του θεάτρου ήτανσυντετριμμένοι από τον θάνατο του ηθοποιού. Ωστόσο, η παράσταση που ήταν να ανέβει την Πέμπτη, αναβάλλεται για το Σάββατο, δεδομένου ότι το ρόλο του Bonfils θα αναλάβει άλλος ηθοποιός. Από την πλευρά του το θέατρο εξέδωσε την εξής ανακοίνωση «με τεράστια λύπη μας ανακοινώνουμε το θάνατο του Khan Bonfils. Η ξαφνική του απώλεια είναι μία τραγωδία και θα μας λείψει πολύ». 


 Ο Bonfils είχε καταφέρει να αφήσει ένα πρώτο στίγμα με τις εμφανίσεις του σε διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές όπως είναι το «Star Wars: Επεισόδιο Ι: Η Αόρατη Απειλή» (1999) όπου υποδύθηκε τον Jedi master Saesee Tiin δίπλα στον Liam Neeson και τον Ewan McGregor, το «Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life», «Batman Begins» και το «Skyfall», με τον Daniel Craig.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο