28 Ιαν 2015

Δείτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΤΕΤΑΡΤΗ 28/1...

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκη να συμμορφωθείς σε κάποιους κανόνες και να βάλεις τα όρια σου γιατί δεν θέλεις να νιώθεις ότι είσαι ένα ξέφραγο αμπέλι. Για αυτό μπορεί να γίνεις.... και πιο αυστηρός/η σε ό, τι κάνεις.

Ερωτικά: Νιώθεις ότι δεν μπορείς να κινείσαι άνετα μέσα στην σχέση σου, επειδή μάλλον έχεις θυμό μέσα σου. Ίσως προσπαθήσεις να διεκδικήσεις μια συγκεκριμένη συμπεριφορά από ένα πρόσωπο και αυτό να σε γεμίσει με ένταση και ζήλεια. Πρόσεξε τουλάχιστον για σήμερα γιατί ό, τι και να κάνεις μπορεί να μην πετύχει.

Οικονομικά & Καριέρα: Η βοήθεια που αναζητάς από κάποια άτομα γύρω σου, σε ενοχλεί κάπως γιατί δεν θέλεις να δείχνεις αδυναμία αλλά είναι αναγκαία η προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα πάντως ίσως έχεις ένα υπερβολικό γάντζωμα στην ύλη και να σε γειώνει απότομα.




ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βιώνεις έντονα κάτι προσωπικά δικό σου αλλά πιθανόν να νιώθεις ότι τελικά όλο αυτό δεν θα σε βγάλει πουθενά αν δεν αλλάξεις την νοοτροπία σου και δεν προσαρμοστείς στο εδώ και τώρα.

Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να κρατήσεις τις ιδέες και την δική σου στάση απέναντι στον Σκορπιό και ίσως να του δείχνεις ότι δεν θέλεις να είστε όλη ημέρα τόσο κολλητοί που να μην μπορείς να αναπνεύσεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις δρόμους διαφυγής αλλά πιθανόν οι κινήσεις και τα αποτελέσματα να είναι σχεδόν τα ίδια. Οπότε χρειάζεται να βλέπεις και πιο μακριά και να μην είσαι κολλημένος/η στα ίδια.




ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ζεις για λίγο στο περιθώριο γιατί νιώθεις ότι έχεις εξαντληθεί. Εκείνο που χρειάζεσαι είναι να εμπεδώσεις καλύτερα τις κινήσεις που έχουν ήδη γίνει το προηγούμενο διάστημα για να δεις τελικά που βρίσκεσαι και εσύ και που οδεύεις.

Ερωτικά: Η επαφή με τον Σκορπιό είναι αρκετά δύσκολη γιατί όλα είναι πολύ φλου και δεν ξέρεις τι γίνεται μεταξύ σας. Θα μπορείς να επενδύσεις σε αυτή την σχέση ή όχι. Από την άλλη νιώθεις και εσύ μια μεγάλη ρευστότητα μέσα σου και δεν μπορείς να παραμείνεις πουθενά σταθερός/η.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πάρει ήδη γεύση από μια δουλειά που ίσως θέλεις να κάνεις αλλά δεν μπορείς εύκολα να την ολοκληρώσεις γιατί βλέπεις ότι όλα σταματούν την τελευταία στιγμή. Αυτό σου δημιουργεί ένα εκνευρισμό αλλά συγχρόνως είναι η περίοδος που θα βγάζεις όλο και περισσότερο την ευαισθησία σου στην δουλειά σου κι ίσως να ξεσπάς μέσα από τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθώντας να διακρίνεις το λάθος από το σωστό βρίσκεσαι μερικές φορές σε δίλημμα που αφορά την οικογένεια σου. Για αυτό πιθανόν να βιώνεις και εύκολες καταστάσεις αλλά και δύσκολες σε θέματα καθημερινότητας στην οποία έχουν έρθει τα πάνω κάτω λόγω κάποιων ιδιαίτερων συνθηκών.

Ερωτικά: Η ευκαιρία σου να ζήσεις μια σχέση πολύ συναισθηματική είναι πολύ έντονη γιατί έχεις πολλές ευαισθησίες οι οποίες θα καλυφτούν και ίσως μια ανώτερη δύναμη να σε καθοδηγήσει να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις. Ο Ιχθύς μπορεί να είναι ένας σημαντικός υποψήφιος για να βρεθείτε πολύ κοντά.

Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις φως στο τούνελ αλλά για να κάνεις πράξη αυτά που τελικά θα σε οδηγήσουν στον σκοπό σου ίσως αναγκαστείς να ξεπεράσεις κάποιες ιδιόρρυθμες καθημερινές συνθήκες οι οποίες θα βρεθούν μπροστά σου.




ΛΕΩΝ

Γενικά: Σε απασχολούν θέματα ρουτίνας και θα τα αντιμετωπίσεις με τη δέουσα σοβαρότητα, αν και πιθανόν να βαριέσαι γιατί πιστεύεις ότι δεν δημιουργείς.

Ερωτικά: Παραμένεις σε ψυχραιμία και σταθερότητα αλλά η ψυχή σου μπορεί να βράζει γιατί δεν κάνεις αυτά που τελικά πιστεύεις ότι είναι για σένα. Θέλεις να αναδειχθείς αλλά δεν έχεις βρει τον τρόπο.

Οικονομικά & Καριέρα: Το να διαχειρίζεσαι ένα κομμάτι στην δουλειά σου που αφορά μόνο τα οικονομικά και πως θα τα διατηρήσεις ασφαλή σου δημιουργεί άγχος αλλά κυρίως αδράνεια από την οποία δεν μπορείς να ξεφύγεις εύκολα. Το καλό είναι ότι αυτά τα συναισθήματα θα τα έχεις μόνο σήμερα γιατί από αύριο θα μετακινηθείς.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα γιατί πιστεύεις ότι τώρα έχεις την ικανότητα να τα καταφέρεις. Η επιθυμία να αλλάξεις ένα μέρος της διακόσμησης του σπιτιού σου ή με λίγα χρήματα να το ανανεώσεις ακόμα και στα χρώματα, θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα ανανεωθείς και εσύ.

Ερωτικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για τον Σκορπιό και τελικά θα διαψευστούν γιατί θα σου φερθεί άψογα πάνω σε ένα θέμα που είχατε και σε κέντριζε συνέχεια.

Οικονομικά & Καριέρα: Θα ξοδέψεις κάποια χρήματα αλλά τελικά θα τα πάρεις πίσω γιατί θα επενδύσεις σε κάτι που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις περισσότερα. Οι υπερβολές βέβαια δεν θα λείψουν αυτή την στιγμή σε ό, τι κάνεις.




ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αναζητάς να βρεις κάποιες εύκολες λύσεις αλλά ίσως να μην μπορείς να τις υλοποιήσεις εύκολα κι αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι σου. Όμως αν προσπαθήσεις περισσότερο θα αποκτήσεις εμπειρίες που θα σε ωφελήσουν αργότερα.

Ερωτικά: Οι σχέσεις σου μερικές φορές σε απασχολούν υπερβολικά γιατί είναι το σημείο της δύναμης αλλά και της αδυναμίας σου για αυτό χρειάζεται να βρεις την χρυσή τομή. Ίσως με τον Ταύρο να μην μπορείς να έχεις ευκολία στην επικοινωνία αλλά θα βρεθείτε μαζί για να ανταλλάξετε ερωτικά μηνύματα.

Οικονομικά & Καριέρα: Όσο δεν θέλεις να δεις κάποια πρακτικά θέματα τόσο θα καθυστερεί η πρόοδός σου γιατί θέλεις να γίνονται όλα εύκολα τρόπο και κυρίως πολύ απλοποιημένα. Όμως μερικές φορές είναι πιο πολύπλοκα γιατί δεν μπορείς να βρεις τις κατάλληλες πρακτικές εφαρμογές με τους συνεργάτες σου ή με τα άτομα που αναγκάζεσαι να είσαι μαζί καθημερινά στη δουλειά.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Περιμένεις να γίνουν όλα εύκολα στις σχέσεις σου γιατί θεωρείς δεδομένο ότι θα είναι όλοι δίπλα σου χωρίς να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο. Όμως πιθανόν να κάνεις λάθος και να χρειάζεται να προσπαθήσεις διπλά γιατί τώρα φτιάχνεις νέο προφίλ.

Ερωτικά: Νιώθεις ανασφάλεια για μια κίνηση επανασύνδεσης γιατί καταλαβαίνεις ότι πάνω σε μια τρέλα μπορεί να φέρθηκες κάπως περίεργα και τώρα θα πρέπει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και ας διστάζεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να έχεις την υποστήριξη τρίτων και χωρίς να το σκεφτείς να τη ζητήσεις. Έχεις την ανάγκη να αναβαθμίσεις ό, τι κάνεις και να ξεπεράσεις τα όρια σου για να δεις μέχρι που μπορείς τελικά να φτάσεις.




ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Μερικές φορές σκέφτεσαι ότι δεν είναι εύκολο να κάνεις κάποια πράγματα σε πρακτικό επίπεδο. Όμως αν το δοκιμάσεις θα δεις ότι όλα τα καταφέρνεις με τη δυναμικότητα που έχεις.

Ερωτικά: Η σκέψη σου για ένα Ταύρο είναι τόσο έντονη που δεν φεύγει από το μυαλό σου. Για αυτό ίσως κάνεις ένα βήμα πιο δυναμικό λέγοντας κάποια πράγματα αλλά και πάλι διστακτικά γιατί δεν σου αρέσει να ξεπερνάς τα όρια μαζί του. Ο Ιχθύς σε ζορίζει σε κάποια πράγματα αλλά σου βγάζει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα οπότε σε ρίχνει και πάλι.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις πράγματα αλλά ίσως αυτό το διάστημα να νιώθεις κόπωση και εκεί που ξεκινάς κάτι μετά να το αφήνεις. Καλό είναι να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί πιθανόν να σου δημιουργήσουν χάος.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Βιώνεις τα αποτελέσματα όλων των επιτυχημένων προσπαθειών σου και από εκεί που δεν το περιμένεις θα δεις όλα να στρώνουν. Το θέμα είναι να νιώσεις ευχαρίστηση και να ζήσεις ό, τι καλό σου τυχαίνει. Μέσα στο σπίτι σου θα γαληνέψεις επιτέλους γιατί θα τελειώσεις όλες τις δουλειές που μέχρι τώρα σε παίδευαν.

Ερωτικά: Ένας Ιχθύς μπορεί να μπει ξαφνικά στην ζωή σου και από εκεί που είχες κλείσει μέσα σου το θέμα σχέσης και γάμος, οι ελπίδες σου αναπτερώνονται και όλα γίνονται πιο φωτεινά.

Οικονομικά & Καριέρα: Θα πάρεις χρήματα που τα περίμενες εδώ και καιρό και αυτό θα σε ικανοποιήσει. Έτσι, θα έχεις την δυνατότητα να ικανοποιήσεις τις τρέχουσες επιθυμίες σου και θα καλύψεις κάποιες τρύπες που σε απασχολούν.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Προσγειώνεσαι σε κάτι που σε στριμώχνει και σου δημιουργεί άγχος. Πρέπει αναγκαστικά να τρέχεις για υποθέσεις που δεν σου αρέσουν αλλά δεν γίνεται διαφορετικά γιατί πρέπει να τελειώσεις κάτι που έχεις ξεκινήσει.

Ερωτικά: Δεν θέλεις να δεσμευτείς και θα βιώσεις μια πίεση που θα σου φανεί αφόρητη. Με το Λιοντάρι θα υπάρξουν κάποιες ανεπιθύμητες κόντρες οι οποίες μπορεί να σε βγάλουν έξω από τα ρούχα σου. Αντίθετα με τον Καρκίνο θα περάσει κάπως το δικό του αλλά μάλλον δε θα ενοχληθείς και τόσο πολύ.

Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις μπροστά σου ότι υπάρχουν εμπόδια γιατί δεν είναι και πολύ εύκολο να δεις τι πρέπει να κάνεις με ένα συγκεκριμένο ακίνητο ή σε μια δουλειά που μπορεί να είναι οικογενειακή. Το θέμα είναι να βάλεις το κεφάλι κάτω και να δουλέψεις κι ίσως έτσι να βρεις κάποια άκρη.




ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η δυναμικότητα που μπορεί να σου βγει ξαφνικά στην επιφάνεια θα σε κάνει να βιώσεις έντονα συναισθήματα και μάλιστα να θέλεις να κατακτήσεις αυτό που ως τώρα σου έλειπε. Για αυτό θα ανακαλύψεις μέσα σου όλες αυτές τις πρακτικές εφαρμογές που χρειάζεται να μάθεις για να δώσεις καλύτερα κίνητρα στον εαυτό σου.

Ερωτικά: Όσο έρχεσαι κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ακόμα και φιλικά, τόσο θα γνωρίζεις καλύτερα την ποιότητά του και θα νιώθεις ευρυχωρία και εμπιστοσύνη. Οπότε το βλέπεις και εσύ ότι χρειάζεσαι χρόνο και χώρο για να το κατανοήσεις καλύτερα για αυτό μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα.

Οικονομικά & Καριέρα: Το να μαζέψεις λεφτά είναι κάτι πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες γιατί θα πείσεις τον εαυτό σου ότι έχεις την ικανότητα να τα καταφέρεις. Αφού είσαι σε φάση δράσης θα πετύχεις πολύ περισσότερα σε λιγότερο χρόνο.
Πηγή: http://www.astrology.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο