Featured Posts

Μας Αρεσουν

παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

1 Ιαν 2015

Τι προβλέπουν τα ζώδια για το 2015!

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το 2015 έρχεται για εσένα πιο θετικό και προσοδοφόρο, σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή. Έχει σκοπό να σε βοηθήσει και να σε αποκαταστήσει, μετά από όλα όσα έχεις περάσει. ...Αυτή την χρονιά βάζεις μια καλύτερη τάξη στη ζωή σου και στους βασικούς τομείς της. Αναθεωρείς τις σχέσεις σου με τον κόσμο, αλλάζεις την τακτική της διαχείρισης των χρημάτων σου, απελευθερώνεσαι από συνήθειες αρκετά βλαβερές και δίνεις μια καλύτερη κατεύθυνση στην ζωή σου την ίδια.

Ήδη ο Δίας κινείται στον Λέοντα απο τον Ιούλιο 2014 και η πορεία του θα διαρκέσει μέχρι τον Αύγουστο 2015 συνεχίζοντας να σου προσφέρει την εύνοια του. Σ” αυτό το χρονικό διάστημα, μπορείς να κόψεις άφοβα τις γέφυρες του παρελθόντος και να αναζητήσεις ένα νέο τρόπο, για να κτίσεις το μέλλον σου. Τη χρονιά αυτή χρειάζεσαι σωστό σχεδιασμό, επιμονή, υπομονή και προνοητικότητα.
Ταύρος

Το 2015, αγαπητέ Ταύρε, είναι πολύ σημαντική και τυχερή χρονιά για το ζώδιό σου. Ο Δίας στον Λέοντα για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου και η επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Σκορπιό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ανοίγουν τους ορίζοντες του μυαλού σου και σε βοηθούν να δώσεις οριστικές λύσεις στα όσα προβλήματα επιμένουν. Οι συγκυρίες θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο για την αξιοποίηση των ιδεών σου και για την ανακάλυψη καινούργιων φίλων και συντρόφων.

Είναι η χρονιά που θα οραματιστείς ένα καινούργιο μέλλον και θα μπορέσεις να αντικαταστήσεις οτιδήποτε έχει καταρρεύσει τα τελευταία χρόνια. Αξιοποίησε τις δυνατότητές σου, εκμεταλλευμένος τα εξωτερικά γεγονότα και ευκαιρίες. Γίνε πιο ρεαλιστής στην διαδικασία που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Να είσαι πιο συνεργάσιμος με τους άλλους, ακόμα και τις στιγμές που δεν σε καταλαβαίνουν. Ο ελιγμός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην όποια εξασφάλιση επιδιώξεις.
Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, το 2015 σε βοηθά να επαναπροσδιορίσεις την καριέρα και ό,τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα. Ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνεις μεγάλη κατάχρηση, τόσο της υπομονής όσο και της αντοχής που διαθέτεις. Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι κουραστικές στην επίτευξη τους, αλλά θετικές τελικά. Κάποια γεγονότα θα επηρεάσουν τις εξελίξεις της προσωπικής και κοινωνικής σου ζωής. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα αυξηθούν, μαζί με αυτές όμως και οι αποδόσεις σου. Έλεγξε τα φιλόδοξα σχέδιά σου, παράμεινε πρακτικός στους υπολογισμούς σου και στηρίξου περισσότερο στην μακροπρόθεσμη πρόοδο και όχι στα άμεσα κέρδη.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους, γίνε πιο ελαστικός στη κρίση σου και δείξε μεγαλύτερη κατανόηση στην ανθρώπινη δυστυχία, αλλά και στην ανοησία. Τα αισθηματικά σου θα σε απασχολήσουν και είσαι εσύ που ίσως δυσκολέψεις την κατάσταση, από αντίδραση και μόνο. Ωστόσο, έστω και καθυστερημένα, η αποκατάσταση θα έρθει.
Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ήρθε η εποχή της ανακούφισης από τις ταλαιπωρίες που βίωσες στον επαγγελματικό τομέα και της ανανέωσης των αντιλήψεών σου για την ζωή, τους ανθρώπους, την εποχή, αλλά και τον εαυτό σου, κατά το προηγούμενο χρόνο. Τώρα, θα απελευθερώσεις τη διανοητική, τη συναισθηματική και τη σωματική σου ενεργητικότητα, αξιοποιώντας τις πλέον πιο ουσιαστικά.

Γενικά, το 2015 σε βοηθά να υλοποιήσεις σχέδια και ιδέες, αλλά και να αναπτύξεις καινούργιες συνεργασίες. Αρκεί να εργαστείς με συνέπεια, για να πετύχεις. Θα ανακαλύψεις νέα αποθέματα δύναμης, θα τα χρησιμοποιήσεις δεόντως και μέσα από μια καινούργια τακτική δράσης και συμπεριφοράς, θα υποσκελίσεις όλα τα εναπομείναντα εμπόδια. Θα αυξήσεις το γόητρό σου, μαζί και την υποστήριξη και τον σεβασμό των συνεργατών σου.
Λέων

Το 2015, αγαπητέ Λέοντα, σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις καλύτερα τα ταλέντα σου και να κάνεις μια μεγάλη ενδοσκόπηση. Αναμόρφωσε την καθημερινότητά σου, ανανέωσε τον τρόπο της ζωής σου, άλλαξε ακόμα και αντικείμενο εργασίας, αν χρειαστεί.

Με σημαντικό βοηθό τον Δία στο ζώδιό σου μέχρι τις 11 Αυγούστου, στηρίξου λιγότερο στους άλλους. Σε οποιαδήποτε νέα διαδρομή ξεκινήσεις, μην περιμένεις τη βοήθεια ή τη συμβολή τρίτων. Έχεις όλη την ικανότητα να την εκτελέσεις μόνο σου. Μην θυσιάζεις την ηρεμία σου όταν την χρειάζεσαι, αναθεώρησε μερικές από τις σχέσεις του παρελθόντος και άλλαξε λίγο την νοοτροπία σου, πάνω στις καθημερινές σου συνήθειες.
Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το 2015 θα νιώσεις πως είσαι μετέωρος. Είναι ένα τεστ που θα δώσεις απέναντι στη ζωή, στους ανθρώπους και στον εαυτό σου.

Το πρώτο μισό του χρόνου, με τον Κρόνο να κινείται στον Τοξότη και τον Δία στον Λέοντα, χρειάζεσαι λογική και γερή αυτοπεποίθηση, προκειμένου να μην χαθείς μέσα στις πολλές διαδρομές, που τα γεγονότα θα σου φέρουν. Διατήρησε καλή τη σχέση με τον εαυτό σου και φρόντισε να έχεις μια σταθερή στάση συμπεριφοράς απέναντι στους καλούς, αλλά και στους δύστροπους συνανθρώπους σου. Μην εξωραΐζεις τις καταστάσεις και να είσαι πάντα ειλικρινής στις συναλλαγές σου μαζί τους.
Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το 2015 έρχεται να σε ενισχύσει συναισθηματικά και να σε ανεφοδιάσει πρακτικά. Μετά από μια μεγάλη περίοδο προνοητικότητας, ήρθε η εποχή οι κόποι σου να ανταμειφτούν και οι στόχοι σου να ανανεωθούν. Διαψευσμένος αρκετές φορές από τους συνανθρώπους σου, ξέρεις πλέον τι μπορεί να περιμένεις και πώς να χειριστείς σχέσεις και συνεργασίες.

Η χρονιά σε υποχρεώνει να γίνεις πιο παραγωγικός και η συνέχιση της κρίσης, να χειριστείς με ένα διαφορετικό και καλύτερο τρόπο το εισόδημα και γενικότερα τα χρήματά σου. Η βελτίωση κάποιων τομέων της ζωής σου θα τονίσει την αισιοδοξία σου. Ο τομέας που προβλέπεται περισσότερο προνομιούχος, είναι ο επαγγελματικός. Αλλά και στον αισθηματικό τομέα, ήρθε η εποχή της αποκατάστασης, μέσα από προτάσεις και ευκαιρίες που θα σε εκπλήξουν.
Σκορπιός

Το 2015, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι ένας χρόνος που θα αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα της ζωή σου, αλλά και τον τρόπο που εσύ ο ίδιος την αντιμετωπίζεις. Με τον Κρόνο να έχει ήδη υποχωρήσει από το ζώδιό σου στο ξεκίνημα του έτους, ανοίγει μπροστά σου ένας ορίζοντας γεμάτος πρόκληση και αγώνα. Στην νέα φάση της ζωής σου μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα αρκετές από τις σχέσεις του παρελθόντος. Σε κάποιους τομείς όμως, πρέπει να είσαι πιο ανανεωτικός. Πρέπει να απεξαρτηθείς από ό,τι σε απογοήτευσε, σε ξόδεψε ή σε έβλαψε.

Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα σε απασχολήσουν εντονότερα μέχρι την άνοιξη, ωστόσο οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν.Τοξότης

Το 2015, αγαπητέ Τοξότη, θα είναι μια αγωνιστική χρονιά, με αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου. Αλλάζει το σκηνικό στο στενό σου περιβάλλον και στον οικογενειακό τομέα. Υποχρεώνεσαι να αναλάβεις καινούργιες ευθύνες και κάνεις τα πάντα για να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου. Τα επεισόδια δεν θα λείψουν, ούτε και οι διαψεύσεις κάποιων συναισθημάτων σου. Μέσα όμως από τα γεγονότα και την συμπεριφορά των ανθρώπων που σε αφορούν, θα πάρεις στο τέλος σημαντικές αποφάσεις για το δικό σου μέλλον.
Αιγόκερως

Το 2015, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι μια χρονιά αναπροσαρμογών σε όλους τους τομείς της ζωής σου, ιδιαίτερα στον εργασιακό και τον οικονομικό. Δες ρεαλιστικά τη ζωή και μην κάμπτεσαι ψυχολογικά.

Με τον κυβερνήτη σου Κρόνο να κινείται στον Τοξότη (εκτός του τριμήνου του καλοκαιριού που θα επιστρέψει στον Σκορπιό) και τον Ουρανό και Πλούτωνα να επιμένουν για αλλαγές, η χρονιά ίσως να έχει μικροπροβλήματα, γιατί θα πρέπει να προσαρμοστείς σε ξαφνικές καταστάσεις ή να στραφείς σε μια νέα κατεύθυνση. Οι πραγματικές αλλαγές όμως, γίνονται περισσότερο μέσα σου, παρά στη ζωή σου και αυτό θα σε βοηθήσει να απομακρυνθείς από μη ικανοποιητικές καταστάσεις και να αφήσεις τα ταλέντα σου να αναπτυχθούν.Υδροχόος

Το 2015, αγαπητέ Υδροχόε, σε βοηθά να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να βάλεις καινούργιους στόχους, να αλλάξεις νοοτροπία και να κάνεις νέες επενδύσεις, τόσο σε αισθήματα, όσο και σε χρήματα. Μην κάνεις όμως βιαστικές και σπασμωδικές κινήσεις. Κόψε ταχύτητα και κάνε τα πράγματα σωστά και με υπομονή, διατυπώνοντας με προσοχή τους νέους στόχους σου. Μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις και μην προσπαθείς να «κόψεις δρόμο». Θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα, αν συνεχίσεις τις προσπάθειές σου με σύστημα και επιμονή, ιδιαίτερα το διάστημα που ο κυβερνήτης σου Ουρανός θα κινείται ανάδρομα από τον Ιούνιο μέχρι τον Δεκέμβριο.Ιχθείς

Το 2015, αγαπητέ Ιχθύ, είναι μια χρονιά καθοριστικών αποφάσεων, αλλά και γεγονότων, τα οποία θα σε επηρεάσουν, καθώς σε οδηγούν σε μια ανασύνταξη των δυνάμεών σου και σε μια αλλαγή της οικονομικής σου πολιτικής.

Σημαντική χρονιά επίσης για τόλμη και υπεράσπιση ιδεών και σχεδίων, για αγοραπωλησίες και για ενίσχυση του γοήτρου, μέσα από πράξεις ηρωικές ή από ενέργειες θετικές και γενναίες. Ξεμπέρδεψε με όσες υποθέσεις έχουν ξεμείνει από το παρελθόν και δες τι χρειάζεσαι, για να μεταμορφώσεις ριζικά τη ζωή σου και να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου, ανοίγοντας δρόμο για την επαγγελματική πρόοδο και την προσωπική ολοκλήρωσή σου.
Πηγή myastro.gr

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο