14 Δεκ 2014

Sony: Οι διαρροές αποκαλύπτουν τα ψευδώνυμα των star

Τα επεισόδια στο σήριαλ Sony Pictures δεν λένε να τελειώσουν, καθώς νέες απειλές έρχονται στο προσκήνιο από τους hackers. 

Mέχρι να ξεκαθαριστεί...
λίγο περισσότερο το ομιχλώδες τοπίο, κάνουμε ένα χαλαρωτικό διάλειμμα και με την ευκαιρία των διαρροών μπαίνουμε στα...άδυτα του star system.

Στο πιο πρόσφατο κύμα διαρροών από τους περίφημους πλέον “Guardians of Peace,” περιλαμβανόταν ένας φάκελος με πληροφορίες για πρόσφατες ταινίες της Sony Pictures. Τα έγγραφα αυτά διανέμονται στους συντελεστές μιας ταινίας και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τηλέφωνα και e-mail σκηνοθετών, ηθοποιών, παραγωγών και άλλων.

Σε κάποιες περιπτώσεις. όπως αυτή που θα μας απασχολήσει περιλαμβάνονται και τα nicknames ή παρατσούκλια ηθοποιών, τα οποία χρησιμοποιούν σε δραστηριότητές τους για να διαφυλάξουν την ανωνυμία τους.

Σας παραθέτουμε λοιπόν τα nicks μερικών από τους πιο γνωστούς αστέρες του Hollywood, όπως αναγράφονται στα –όχι και τόσο- μυστικά αρχεία της Sony Pictures.

O  Tom Hanks χρησιμοποιεί τα Harry Lauder και Johnny Madrid (ο πρώτος ήταν ένας διακεκριμένος Σκωτσέζος κωμικός και ο δεύτερος είναι πιθανότατα χαρακτήρας από μια σειρά Γουέστερν της δεκαετίας του 1960).

Η Sarah Michelle Gellar αποκαλείται Neely O' Hara, πιθανότατα από τον ομώνυμο χαρακτήρα του βιβλίου Valley of Dolls.

Ποιος θα περίμενε ότι ο Ice Cube ονομάζεται O'Shea Jackson

O Tobey Maguire έχει επιλέξει το Neil Deep ενώ η Natalie Portman το Lauren Brown. Ο Clive Owen έχει επιλέξει το Robert Fenton, καθώς η σύζυγός του ονομάζεται Sarah-Jane Fenton

Ο Rob Schneider έχει προβεί σε μία κάπως πιο εκκεντρική επιλογή, διαλέγοντας το ονοματεπώνυμο Nazzo Good. Ο Taye Diggs δεν το βασάνισε πολύ και επέλεξε το Scott Diggs που είναι και το πραγματικό του όνομα.

Ο Jude Law φαίνεται ότι είναι Βρετανός σε όλα του, επιλέγοντας το Mr. Perry. Ένας ακόμα Βρετανός, ο Daniel Craig πορεύεται incognito με το Olwen Williams, φόρο τιμής στον παππού του Olwyn Williams.

Μάλλον η Jessica Alba είναι ιδιαίτερα πραγματίστρια επιλέγοντας ένα ψευδώνυμο όπως το Cash Money.

Ο Ice Cube έχει διαλέξει τα Darius Stone και O' Shea Jackson. Το πρώτο είναι από τον χαρακτήρα που υποδυόταν στην ταινία XXX: State of the Union, και το δεύτερο όσο κι αν φαίνεται παράξενο είναι το πραγματικό του όνομα.

Μετά από τις πρόσφατες αποκαλύψεις τα παραπάνω ψευδώνυμα τίθενται προφανώς υπό αίρεση καθώς μέσω του internet έχουν γίνει γνωστά στον πάσα έναν. Mαζί με τον πονοκέφαλο των hackers, η Sony Pictures θα έχει να αντιμετωπίσει και κάτι χειρότερο: τον πονοκέφαλο της μουρμούρας των celebrities…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο