24 Δεκ 2014

H pop star που τάραξε τον κόσμο, έκανε τέχνη το προσθετικό της μέλος και σοκάρει AthensParty.com: H pop star που τάραξε τον κόσμο, έκανε τέχνη το προσθετικό της μέλος και σοκάρει

Η Viktoria Modesta γεννήθηκε με δυσπλασία στο αριστερό της πόδι, κάτι που της έκανε δύσκολα και δυσβάσταχτα τα παιδικά της χρόνια, ειδικά όσο....
πήγαινε σχολείο. Από τα 6 της ως τα 12, όπως περιγράφει η ίδια, μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία και η αντιμετώπιση που είχε ήταν τέτοια, που τη στεναχωρούσε πολύ.

Αποφάσισε, λοιπόν, όταν όλη της η οικογένεια μετακόμισε στο Λονδίνο, όχι μόνο να καταφύγει σε ακρωτηριασμό, αλλά να κάνει το ελάττωμά της αυτό προτέρημα. Όλος ο κόσμος αρχίζει και μαθαίνει την Λετονή pop star που θέλει να σοκάρει και να περάσει το δικό της μήνυμα. Αρωγός της σε αυτό, το Channel 4, που ανέλαβε όλη την παραγωγή του video clip της, αλλά και όλης ουσιαστικά της καμπάνιας, με την οποία η Viktoria θα περνούσε στον κόσμο την εμπειρία της.


Η Viktoria κυκλοφόρησε το πρώτο της video clip, στο οποίο πρωταγωνιστεί με διάφορους τρόπους, αφού έχει γίνει ακόμα και καρτούν που επηρεάζει ένα νεαρό κοριτσάκι που το παρακολουθεί. Είναι πάντως και αρκετά σeξι, προβάλλοντας ότι παραμένει μια πολύ ποθητή γυναίκα, παρά το προσθετικό της μέλος, το οποίο έχει μετατρέψει σε πεδίο... τέχνης!


Το βίντεο ξεκινάει ως εξής: «Ξεχάστε όσα ξέρατε για την αναπηρία. Το Channel 4 παρουσιάζει ένα νέο είδος pop καλλιτέχνη...».



Δείτε το βίντεο που έχει σημειώσει ήδη 3.000.000 προβολές:



Δείτε εδώ το making of και όλη την ιστορία της Viktoria:

Πηγή: peoplegreece.com

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο