16 Δεκ 2014

Γιατί ζητάει συγγνώμη από τους γονείς η σκηνοθέτις της ταινίας «Frozen»;

Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία animation «Frozen», ανάγκασε τη σκηνοθέτιδα της ταινίας, Jennifer Lee, να ζητήσει συγγνώμη από τους γονείς των μικρών θαυμαστών του φιλμ...
Το βραβευμένο με Όσκαρ animation φιλμ «Frozen» που κατάφερε να ανέβει στις πρώτες θέσεις των εμπορικότερων ταινιών όλων των εποχών, να αυξήσει τον τουρισμό στην Νορβηγία και να « εκθρονίσει» την Barbie από την κορυφή της λίστας με τις πιο επικερδείς κούκλες- η κούκλα πριγκίπισσα Έλσα κατέκτησε την πρώτη θέση- είναι η νέα μανία των μικρών παιδιών. 

Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε η ταινία animation...ανάγκασε τη σκηνοθέτιδα της ταινίας, Jennifer Lee, να ζητήσει συγγνώμη από τους γονείς, που ίσως κουράστηκαν ν' ακούν τα παιδιά τους να τραγουδούν τα «εθιστικά» τραγούδια του φιλμ. Η 43χρονη Lee δήλωσε σχετικά: «Πριν από έναν χρόνο, συναντούσα ανθρώπους που μου έλεγαν "Αγαπάμε τα τραγούδια σας, τα τραγουδάμε συνέχεια. Τώρα μας λένε. "Ναι, ακόμα ακούμε αυτά τα τραγούδια". ΄Εχω περάσει από το "ευχαριστώ" στο "συγγνώμη"».

Μία τέτοια επιτυχία δεν θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτη: Το σίκουελ της ταινίες, το «Frozen 2» είναι ήδη στα σκαριά, όπως αποκάλυψε η Idina Menzel, η ηθοποιός που δανείζει τη φωνή της στην πριγκίπισσα Έλσα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο