28 Δεκ 2014

Μαρία Ιωαννίδου: «Θα τιμωρήσω πολλούς με την αυτοβιογραφία μου»

«Πολλούς ανθρώπους που με έχουν πληγώσει δε θα τους εκθέσω, αλλά σίγουρα θα τους αναφέρω. Έχω πίκρες»...
Άγνωστες πτυχές της ζωής της και της 35χρονης καριέρα της σε υποκριτική και χορό θα αποκαλύψει στην αυτοβιογραφία της η Μαρία Ιωαννίδου, την οποία έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει. Ο λόγος για την Μαρία Ιωαννίδου, η οποία στην τελευταία της συνέντευξη αποκάλυψε όλα όσα σκοπεύει να γράψει στη δεύτερη συγγραφική της απόπειρα.

«Στην αυτοβιογραφία μου θα αναφέρομαι σε γεγονότα με λεπτομέρειες και ονόματα, θα τιμωρήσω πολλούς με αυτή. Θα πω την αλήθεια μου. Πολλούς ανθρώπους που με έχουν πληγώσει δε θα τους εκθέσω, αλλά σίγουρα θα τους αναφέρω. Έχω πίκρες. Από συγγενείς και φίλους έχω προδωθεί. Αυτή την αλήθεια, λοιπόν, γιατί να την κουβαλάω μόνη μου; Ας την κουβαλήσουν κι εκείνοι. Θέλω να τους βάλω σε σκέψεις», είπε στην εφημερίδα Real.

Αποκάλυψε ακόμα ότι θα αναφερθεί και στους γάμους της, στα λάθη της, αλλά και στην κόρη του πρώην συζύγου της, Φρέντυ Γερμανού, Ναταλία Γερμανού για την οποία ειπε: «Ένιωθα σα την μικρότερη αδελφή μου. Τώρα μου λείπει και την ευχαριστώ για τις εκπομπές που μου έκανε».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο