17 Δεκ 2014

Μουσουλμάνα εργάτρια θα... γίνει η Κατερίνα Λάσπα

Για τις ανάγκες τις ταινίας «αγάπη, αγάπη, αγάπη» του Κώστα Ζάπα - Πρωταγωνίστρια θα είναι η Τόνια Σωτηροπούλου, ενώ θα συμμετάσχει και ο Αλέξης Γεωργούλης

Η Κατερίνα Λάσπα θα γίνει... ηθοποιός, αφού, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, προστίθεται στο καστ της ταινίας «αγάπη, αγάπη, αγάπη» του Κώστα Ζάπα, στο ρόλο μιας μουσουλμάνας εργάτριας.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η διεθνής Ελληνίδα ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου (Skyfall, Berberian Sound Studio, Hercules), η πολυβραβευμένη Ελληνίδα ηθοποιός Αγγελική Παπαθεμελή, εμφανίζεται ο Αλέξης Γεωργούλης στον ρόλο του Μίλτου, ενός ομοφυλόφιλου γκάνγκστερ, ενώ σε έναν ρόλο έκπληξη ενός αδίστακτου εργοδότη εμφανίζεται ο μύθος της ελληνικής ροκ σκηνής Δημήτρης Πουλικάκος.

Συμπρωταγωνιστούν οι Αντώνης Παπαδόπουλος (Μικρές ελευθερίες), Νικολίτσα Ντρίζη (The last Porn Movie) και ο πρωτοεμφανιζόμενος Άγγελος Βαλέρας.

Ο Κώστας Ζάπας (γνωστός από την συνεργασία του με την Zentropa του Λαρς φον Τριερ), εκτός από τη σκηνοθεσία θα υπογράψει και το σενάριο της ταινίας. Η επόμενη ταινία του Κώστα Ζάπα «Frankenstein REC» από το ομώνυμο μυθιστόρημά του, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Καστανιώτη, ενώ έχει ήδη εκδοθεί στα αγγλικά σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία από την COLUMN BOOKS με διθυραμβικές κριτικές, θα γυριστεί το 2015/16.

Περίληψη της ταινίας:

Η Στέλλα (Αγγελική Παπαθεμελή), μια σαραντάρα εξωτική γυναίκα, μετά το θάνατο του άντρα της σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, που τα αίτιά του έμειναν αδιευκρίνιστα από την αστυνομία, δίνει παραστάσεις sex show σε έναν παλιό κινηματογράφο τέχνης, που έχει μετατραπεί σε στριπτιζάδικο, προκειμένου να επιβιώσει με την νεαρή κόρη της, την Φανή (Τόνια Σωτηροπούλου). Εκεί θα την γνωρίσει ένας γερασμένος πια playboy, ο Νίκος (Αντώνης Παπαδόπουλος), που περιφέρεται μόνος, παρατημένος από την γυναίκα του, αλλά και τον γιο του, τον Έκτορα (Άγγελος Βαλέρας), ο οποίος μόλις έχει παντρευτεί. Ο Νίκος θα αγαπήσει την Στέλλα ακαριαία, απόλυτα, απεγνωσμένα. Και θα την διεκδικήσει. Όμως τα παιδιά τους, η Φανή κι ο Έκτορας, θα διεκδικήσουν κι αυτά το μερίδιό τους από την αγάπη. Γιατί η Φανή, που δεν έχει αποδεχτεί τον θάνατο του πατέρα της, έχει γίνει πλέον επιθετική, ατίθαση, εκρηκτική. Και κυρίως ερωτική. Με τον κάθε άντρα. Και με όλους. Αλλά και ο Έκτορας, εγκαταλειμμένος από την μητέρα του, γίνεται μέρα με την μέρα ένας βίαιος και απρόβλεπτος άντρας. Τους λείπει η αγάπη και την θέλουν όσο τίποτα δική τους. Μόνο δική τους. Άραγε η αγάπη θα μπορέσει να αλλάξει την μοίρα αυτών των ανθρώπων; Μπορεί η αγάπη να νικήσει κάτι κολοσσιαίο όπως η μοίρα; Κι αν μπορεί, μέχρι που θα φτάσουν για την αγάπη;

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο