29 Οκτ 2014

«Έρχεται» νέα ιστορία Χάρι Πότερ

Η Ρόουλινγκ, η συγγραφέας των βιβλίων του πιο διάσημου μάγου ετοιμάζει μια νέα ιστορία με πρωταγωνιστές τους μαθητές και καθηγητές της ...σχολής μαγείας Χόγκουαρτς!

Οι λάτρεις των βιβλίων Χάρι Πότερ έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, καθώς μετά από επτά χρόνια θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν και πάλι τις περιπέτειες των ηρώων της σχολής μαγείας. 

Το τελευταίο βιβλίο της σειράς «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου» κυκλοφόρησε το 2007 και η εκατομμυριούχος συγγραφέας είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να εκδώσει νέο τόμο με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ.

Επτά χρόνια, όμως αργότερα, η Βρετανή συγγραφέας κάνει μια μικρή υποχώρηση και ετοιμάζεται να αναρτήσει στο ιστότοπό της μια νέα ιστορία που αφορά το διάσημο μάγο!

Η δημοσίευση έχει προαναγγελθεί για την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, ημέρα της γιορτής του Halloween, ως δώρο-έκπληξη στα εκατομμύρια φίλους του Χάρι Πότερ ανά τον κόσμο.

Η ιστορία της Βρετανής συγγραφέως θα επικεντρωθεί στη Ντολόρες Άμπριτζ, την κακιά μάγισσα - καθηγήτρια του Χόγκουαρτς που έκανε την εμφάνισή της στο σύμπαν του Χάρι Πότερ στον τόμο "Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα".

Η ιστορία θα παρουσιάσει το παρελθόν της μάγισσας Άμπριτζ προτού καταλήξει στο Χόγκουαρτς, «Η Άμπριτζ είναι όχι μόνο ένα από τα πιο μοχθηρά πλάσματα στο Χόγκουαρτς, αλλά και το μόνο πρόσωπο πέρα από τον λόρδο Βάλντεμορτ που άφησε μόνιμο σημάδι στον Χάρι Πότερ». Η ιστορία θα έχει έκταση 1.700 λέξεων και θα αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες από το παρελθόν της Άμπριτζ.

Μετράμε ήδη αντίστροφα!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο