24 Οκτ 2014

8 διασημότητες που έγιναν γνωστές δουλεύοντας για άλλες διασημότητες

Όλοι οι διάσημοι ξεκίνησαν από κάπου, ώστε να φτάσουν εκεί που είναι τώρα. Οκτώ από τους πιο δημοφιλείς αστέρες που ξεκίνησαν την καριέρα τους ως βοηθοί και υπάλληλοι άλλων διασήμων, βρίσκονται σε αυτό το άρθρο....
Άλλωστε, αυτές οι ιστορίες καριέρας είναι τόσο συχνές στο Hollywood, όσο και τα ρομάντζα.

Ποιος γνώριζε, ότι η Kim Kardashian άρχισε να ανεβαίνει στη βαθμίδα των διασήμων, ξεκινώντας να δουλεύει ως βοηθός της Paris Hilton; Και όμως, η τότε μικρή Kimberly Kardashian ήταν το δεξί χέρι της βαθύπλουτης κληρονόμου.

Η Jennifer Garner και ο Stephen Colbert έκαναν κάποιες guest εμφανίσεις στο «Spin City» και ο Stephen κατέληξε να προσλάβει την όμορφη ηθοποιό και τη συγκάτοικό της ως νταντάδες για τα παιδιά του. Μάλιστα, η Jennifer αστειεύτηκε στο «Daily Show», λέγοντας πως δεν πληρωνόταν καλά.

Η τότε 19χρονη Mindy Kaling έκανε την πρακτική της δίπλα στον κωμικό Conan O'Brien, ο οποίος παρουσίαζε την εκπομπή «Late Night With Conan O'Brien». Όπως δήλωσε η Mindy, αν και ήταν ο αγαπημένος της κωμικός, ήταν το χειρότερο αφεντικό από όλα όσα είχε.

Η Allison Williams εργάστηκε ως βοηθός της Tina Fey, το καλοκαίρι που εκείνη γύριζε την ταινία «Baby Mama». Ο πατέρας της Allison ήταν εκείνος που της βρήκε τη θέση.

Ο θρύλος του χόκεϊ Wayne Gretzky ήταν αυτός που πρόσεχε τον 11χρονο τότε Robin Thicke. Έτσι, όταν έμαθε πως τον πήρε η ομάδα του Λος Άντζελες, άφησε την οικογένεια του Robin και κατηφόρισε στην Πόλη των Αγγέλων.

Η Ashley Olsen, θέλοντας να κερδίσει πόντους για το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, έκανε την πρακτική της δουλεύοντας για τον διάσημο σχεδιαστή Zac Posen, ενώ η Mary Kate δούλεψε για τη φωτογράφο Annie Leibovitz, για έναν παρόμοιο σκοπό.

Η Bethenny Frankel δούλευε ως υποδοχή σε ένα εστιατόριο όταν γνώρισε τη θεία των αδελφών Hilton, η οποία την πήρε στην δούλεψή της ως νταντά των κοριτσιών και στη συνέχεια η Bethenny έγινε και η προσωπική σεφ της οικογένειας. Από εκεί και έπειτα, έγινε σεφ και για άλλους celebrities, όπως η Alicia Silverstone.

Ο Steve Carell δούλευε για τον Jon Stewart στο «Daily Show». 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο