24 Αυγ 2014

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Δείτε πως είναι σήμερα ο μικρός πρωταγωνιστής από τον "Ποντικομικρούλη"

Ανήκουν σε μια ξεχωριστή κατηγορία ηθοποιών του Hollywood. Είναι τα λεγόμενα παιδιά θαύματα, που αποδεικνύουν πως...
το υποκριτικό ταλέντο μπορεί να αναδειχθει και από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Ο Jonathan Lipnicki είναι ένα από αυτά τα παιδιά που σήμερα μεγάλωσαν και ψάχνουν την ταυτότητά τους ως ενήλικοι star.

Ο Jonathan πρωταγωνίστησε το 1996 στην ταινία Jerry Maguire στο πλευρό του Tom Cruise και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η βραβευμένη με όσκαρ ταινία άνοιξε για το μικρό αγοράκι τις πόρτες του Holllywood, όμως όπως φαίνεται σήμερα αποτελεί εμπόδιο στην καριέρα του.

Αργότερα ο Lipnicki ανέλαβε το ρόλο το George Little, στις σειρές ταινιών ο Ποντικομικρούλης, που είχα αντίστοιχα μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στο σινεμά. Το θέμα όμως είναι πως από τότε, όλοι τον συγκρίνουν και τον θυμούνται ως παιδί, πράγμα που δυσκολεύει αρκετά τα casting για ρόλους ενός ενήλικου άνδρα πια.

Ο 24χρονος ηθοποιός θέλησε να δείξει την ενόχλησή του μέσα από ένα βίντεο που έφτιαξε ο ίδιος και ανήρτησε στο κανάλι του στο youtube. Στο βίντεο που ακολουθεί, τον παρακολουθούμε σε ένα υποτιθέμενο casting, να προσπαθεί να πάρει ένα ρόλο, όταν οι κριτές αρχίζουν να θυμούνται πόσο "γλυκούλης ήταν" μικρός, αλλά και διάφορες άλλες φήμες που ακολουθούν το όνομά του από τότε.

"Πήρα την ιδέα για το βίντεο από πραγματικές εμπειρίες" αναφέρει ο ίδιος και συμπληρώνει πως συχνά λάμβάνει mail από διάφορους fan που ζητούν φωτογραφίες του από τότε που ήταν μικρός για τα παιδιά τους. "Παίρνω γράμματα ακόμη και από φυλακισμένους που μου ζητούν φωτογραφίες για τα παιδιά τους" αναφέρει.



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο