24 Αυγ 2014

Συγκεντώσεις οργής των ΑΝΕΛ έξω από το σπίτι του Χαικάλη


Από τον Μακρυγιάννη

Ετοιμος να «ανασκολοπίσει» τον Χαικάλη εμφανίζεται ο Πάνος Καμμένος και οι οπαδοί των ΑΝΕΛ, οι οποίοι...
έχουν βγει στα κάγκελα με την δήλωση πολιτικού τυχοδιωκτισμού του Παύλου Χαικάλη ο οποίος δήλωσε πρόθυμος να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας πρόσωπο που θα υποδείξουν οι Σαμαράς-Βενιζέλος.

Οι οποδοί των ΑΝΕΛ έχουν εξοργιστεί σε τέτοιο σημείο που ετοιμάζονται να διοργανώσουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίας κάτω από το σπίτι του ηθοποιού-πολιτικού.

Ο Χαικάλης μετά τον Μελά, προστίθεται στην λίστα της κοινοβουλευτικής ντροπής αλλά και στην ατέλειωτη ιστορικά λίστα των βουλευτών που έφτυσαν κατάμουτρα τους ψηφοφόρους τους.

Ο Χαικάλης, ο οποίος χάρη στο κόμμα του Καμμένου προβιβάστηκε από αστείος ηθοποιός σε αστείος πολιτευτής, έβγαζε έως πολύ πρόσφατα πύρινους λόγους κατά των μνημονίων.

Χάρη σ΄αυτούς εξελέγη βουλευτής και όπως όλα δείχνουν συνέχισε την υποκριτική του δραστηριότητα και εντός του κοινοβουλίου.

Οσο για τον Σαμαρά, με βουλευτές τύπου Χαικάλη έχει κάθε λόγο να αισθάνεται όπως ο Χριστοφοράκος που παρατηρούσε από την σουίτα της Μεγάλης Βρετανίας τα καλοταισμένα, από τον ίδιο, περιστέρια της βουλής να παίζουν ανέμελα στο προάυλιο του ιστορικού για τον ξιπασμό του κτηρίου που ξεκίνησε σαν καζίνο και κατέληξε βουλή των Ελλήνων.

4 χρόνια Μνημόνια έχουν συνθλίψει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας της πολιτικής τάξης της χώρας.

Αλλά η τσίπα μοιάζει πολυτέλεια για ένα τσούρμο τυχοδιωκτών που τρύπωσαν στη βουλή για να τ΄αρπάξουν, να κονομήσουν, να ξεπουληθούν σαν πρόθυμες ιέρειες, υποταχτικιές σε κάθε είδους συμφέροντα που φλερτάρουν τους 300 εκλεκτούς του ελληνικού λαού.

Ενός κακάσχημου, στραβοχυμένου λαού, που από κάποιο τεχνικό λάθος της ιστορίας βρέθηκε γεωγραφικά σε ευρωπαικό έδαφος.

Ο Σαμαράς από την άλλη έχει κάθε λόγο να υποστηρίζει ότι εξασφάλισε 180 βουλευτές.

Οι ισχυροί φίλοι του μπορούν άνετα να εξαγοράσουν 30-40 «ανθρώπινα λάθη» που η αστεία ράτσα των Ελλήνων τα έστειλε στη Βουλή με την αποστολή να υπερασπίζονται να συμφέροντα του λαού.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα λάθη μας πληρώνονται ακριβά…

Αναγνώστης

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο