20 Ιουλ 2014

Η «Alma» της Λουθ Καζάλ σε Ηρώδειο, Πάτρα και Θεσσαλονίκη


Η «Ντίβα της Ιβηρικής» με την αισθαντική φωνή, Luz Casal (Λουθ Καζάλ) παρουσιάζει ένα μοναδικό...
μουσικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, με τίτλο «Alma» (Ψυχή).



Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, η σπουδαία ερμηνεύτρια θα πραγματοποιήσει τρεις εμφανίσεις στη χώρα μας: στις 8 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών και θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη στο Μέγαρο Μουσικής, στις 9 Σεπτεμβρίου.

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου παίρνει σειρά το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, για να θα πλημμυρίσει από ένταση και ερωτισμό, σε μια συναυλία όλο ψυχή.

Η Luz Casal, μούσα του Αλμοδοβάρ, με παγκόσμια ακτινοβολία, έχει χιλιάδες θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν σε τραγούδια που υμνούν τη ζωή και τον έρωτα συνοδευόμενα από ορχήστρα σπουδαίων σολίστ. Η τελευταία της δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2013, ως διπλό άλμπουμ στην Ισπανία με 10 τραγούδια και τίτλο «Almas Gemelas» (Soul Mates) και στη διεθνή αγορά με 7 τραγούδια στα Γαλλικά, Πορτογαλικά και Ιταλικά και τίτλο «Alma» (Soul).

Για το Ηρώδειο, οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 15 ευρώ (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ) και 23 ευρώ για το Άνω Διάζωμα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο