18 Απρ 2014

Ο κασκαντέρ που έγινε ερημίτης! [photos]

Πέρασε όλη του τη ζωή με εκρήξεις, συγκρούσεις αυτοκινήτων, πτώσεις από πανύψηλα κτίρια και...
πεθαίνοντας ξανά και ξανά με τους πιο φρικτούς τρόπους που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Το μόνο που ήθελε, όμως, πλέον ήταν μία ήσυχη ζωή. Γι' αυτό ο διάσημος κασκαντέρ του Χόλιγουντ έγινε ερημίτης...

Ο Πασκάλ Γουίλαν έφτασε στο άλλο άκρο. Είναι ο άνθρωπος που έχει δουλέψει σε μερικές από τις πιο γνωστές ταινίες του Χόλιγουντ, γυρίζοντας τις επικίνδυνες σκηνές του Ρότζερ Μουρ ως Τζέιμς Μποντ στο «Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν» και διδάσκοντας στον Πίτερ Ο' Τουλ ξιφασκία για το «Μάκβεθ». Αλλά τώρα ζει σ' ένα εγκαταλελειμμένο νησί των ιρλανδικών ακτών, μόνος του.

Η στιγμή που του άλλαξε τη ζωή ήταν όταν ένας καλός του φίλος και συνάδελφος πέθανε στα χέρια του, κατά τη διάρκεια της δουλειάς, πέφτοντας από μεγάλο ύψος. Τότε ο Γουίλαν αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω του και να μετακομίσει στο Ομέι.

Στα 71 του πλέον, ο πρώην κασκαντέρ γεννήθηκε σε αυτό το νησάκι και πέρασε εκεί τα έξι πρώτα χρόνια της ζωής του. Τότε εκεί ζούσαν περίπου 400 άνθρωποι, σήμερα είναι ο μοναδικός μόνιμος κάτοικος. Το χειμώνα περνούν εβδομάδες πριν μιλήσει με άνθρωπο, όπως αναφέρει η Daily Mail, αλλά πλέον προτιμά αυτή την ήσυχη ζωή.









iefimerida.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο